Reklama

Cartoon Network dočasne pre všetkých zákazníkov. Pozrite sa, u ktorých operátorov

Vybraní slovenskí a českí operátori sprístupnia počas celého mesiaca október, pre všetkých svojich zákazníkov, kanál Cartoon Network. Detskú stanicu tak budú môcť najbližšie týždne sledovať aj zákazníci, ktorí ju nemajú štandardne vo svojom predplatenom balíku.
Pokračovanie nižšie:


Cartoon Network sa zameriava vo svojom vysielaní na animovaný obsah pre deti a tínedžerov. V súčasnom programe nájdeme tituly ako Ninjago, Ben10: Nová výzva, Čas na dobrodružstvo či Unikitty. Všetky programy sú navyše lokalizované do českého jazyka.

Zo satelitných operátorov sprístupnili Cartoon Network zákazníkom operátori Skylink, DIGI TV a freeSAT. Pokiaľ by ste program nemali naladený a hľadali by ste technické parametre pre príjem, môžete ich nájsť v sekcii Frekvencie.

Zoznam operátorov, ktorí sa zapojili do ochutnávky Cartoon Network
– SKYLINK
– SWAN
– DIGI TV
– O2 Czech republic
– SledovanieTV.sk
– sledovanitv.cz
– NITRANET
– UPC BROADBAND SLOVAKIA
– UPC Česká republika
– freeSAT SK & CZ
– MARTICO
– T-Mobile Czech Republic

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. U mňa nejde caid 0D96 (Skylink) , len s CAID O624 ? ,a 0500?(Viacess Orca?) , ten kanál Cartoon Network CZ , mám naladené od 01.10.2018 a nič.

  2. JÁ tiež neviem pozerať CN,Šlágr 2 ,Travel xp, Prima Krimi vypíše mi Kó dované.

    1. Všetky spomínané majú odpojený CAID 0D96 (Cryptoworks). Musíš si nastaviť čítačku v prijímači tak, aby pracovala v režime Irdeto, teda pokiaľ to vôbec tvoj prijímač umožňuje.

Komentáre už nie sú povolené.