Reklama

Barrandov Family sa premenoval na Barrandov News

Český televízny kanál Barrandov Family, ktorý bol k dispozícii do 2. júla tohto roku aj v našom DVB-T, sa dnes premenoval na Barrandov News. So zmenou názvu došlo automaticky aj k úprave grafiky, loga a programovej schémy.
Pokračovanie nižšie:


Barrandov News tak nahradil v pondelok 29. októbra oficiálne doterajší kanál Barrandov Family, ktorý odštartoval svoje vysielanie 1. januára 2017. Spomeňme, že Barrandov Family zase vysielal na vtedajšej pozícii po hudobnom programe Barrandov Muzika.

Aktuálne už vo vysielaní stanice Barrandov News nie sú dostupné žiadne filmy a seriály, ale iba vlastná tvorba skupiny Barrandov, vrátane spravodajstva. Diváci tak nájdu v programe relácie ako Soudkyně Barbara, Vtip za stovku!, Interview Jaromíra Soukupa, Nebezpečné vztahy, Týden s prezidentem, Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa či Moje zprávy. Aktuálny program Barrandov News môže nájsť v našom TV Programe.

Nový český kanál je k dispozícii aj slovenským divákom. Prijímať ho môžu napr. zákazníci káblového operátora UPC. Šírený je tiež samozrejme aj v ČR, a to v Regionálnej sieti 8 (DVB-T) či v novej Prechodovej sieti 12 (DVB-T2), ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Potom z neho bude Barrandov Sport, Barrandov Erotika, Barrandov Kultura, Barrandov Al Arabia a Barrandov Gospel, Za budol som na niečo ešte???

    1. Presne, už som to dávnejšie písal, keď začala Prima vymýšlať svoje ďalšie klony, len škoda, že všetky tieto TV si myslia, že túžime aby sa na každom ich exkremente pozerali ich odduševnené reprízy stále dookola, no tak snívajte ďalej..
      Osobne už všetky Folkloriky,Plus,Doma,Krimi, a ja neviem čo ešte radím na koniec ponuky a nemienim sa k ním ani len prepracovať !!
      Toto si prečítajte televízny menežerys, a na ten váš odpad si pozerajte sami !!

  2. Nám na Slovensku chýba Baranov family /kurňa čo to je/

  3. PREčO PRESTALA VYSIELAT STANICA BARANDOV A DALI STE FILM + DAKUJEM

    1. Barrandov stale vysiela. Skus sa spytat u tvojho operatora, ktoremu platis, lebo my mame skadial vediet akeho mas.

    2. JAN :

      Přelaď si přijímač, freeSAT postupně mění kmitočty a dělá přesun programů.

    3. Včera bol svetový deň caps locku? A čo si myslel tým „ste“? Toto nie je web žiadneho telekomunikačného operátora ani vysielateľa, takže plačeš na nesprávnom hrobe. A mimochodom, Film+ je neporovnateľne lepší, než všetky Barrandovy dohromady.

  4. Jak se vrátili k vysílacímu schématu FAMILY,tak by mohli vrátit do slovenského DVB-T,pokud o to budete stát.Nevím jak moc byl u vás free barrandov populární,nicméně volně-bez závazků…

    1. Barrandov jsme vymazali , dávají tam traparny a hlavně Musila kterého fakt nemusíme!!! Pak samí klenot a teleshopping a novinky? Ty nekupují a jen vše opakují , jediné co je tam nového jsou nové a nové reklamy. Barrandov jestli někdo nekoupí tak brzo skončí!!! Žádná škoda protože čím méně tím lépe , nehrajeme na kvantitu ale hraje se kvalita a jak tak koukám tak nic kvalitního nedávají a ani asi neplánují. Jejich škoda. Ostatní stanice ať se klidně zakódují. Dělají to sice chytře aby nestratili sledovanost a reklamní čas tak to aspoň pojisti tím že své stanice dají free v SD kvalitě. Ale proč ne koukalo se na tv i v horší kvalitě a hlavně stejně vše opakují a vše se dopočítává takže HD ozelime když seriály a filmy pořád opakují z roku jedna.

Komentáre už nie sú povolené.