Reklama

Travelxp 4K je dostupný už aj v českom jazyku

Cestovateľský kanál Travelxp 4K je už plne lokalizovaný do českého jazyka. „Sme radi, že ako prvý prinášame v ČR aj na Slovensku plnohodnotnú tematickú cestovateľskú stanicu v kvalite 4K, ktorá je naviac dostupná v češtine,“ povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá je distribútorom kanálov Travelxp HD a Travelxp 4K na Slovensku aj v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:


Travelxp 4K nemá v ponuke aktuálne, na Slovensku ani v ČR, žiadny telekomunikačný operátor. Po pridaní českej lokalizácie by sa to však už mohlo zmeniť. „Program je k dispozícii, veríme, že sa dostane čo nevidieť aj k divákom,“ hovorí Jozef Pipek z IFC Media.

Zatiaľ čo 4K verziu stanice sledovať diváci nemôžu, v prípade HD verzie je tomu inak. Travelxp HD je na Slovensku a v Českej republike dostupný pre všetkých predplatiteľov satelitnej platformy Skylink, okrem toho je tiež k dispozícii aj v Magio TV, digitálnej TV od T-Mobile Czech Republic, IPTV službe od Martico či v ponuke internetovej platformy Sledovanitv.

Travelxp prináša zaujímavé cestopisné a lifestylové programy z takmer päťdesiatich krajín sveta a to všetko vyrábané výhradne vo vlastnej produkcii.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ten mizerný cz komentár vymeniť za adekvátny dabing by bolo na mieste, takto sa tá stanica nedá pozerať !!

    1. To slovo „stanica“ som ktovie prečo prečítal s r namiesto t. 😀

Komentáre už nie sú povolené.