Reklama

Towercom sprístupnil dočasne balík Plustelka Viac pre všetkých zákazníkov Plustelky

Od 3. septembra si môžu všetci zákazníci terestriálnej platformy Plustelka vyskúšať príjem programov z balíka Plustelka Viac zadarmo. Towercom sa rozhodol sprístupniť programy z tohto doplnkového balíka na mesiac zadarmo pre všetkých platiacich zákazníkov s aktívnym balíčkom Plustelka Štandard. Pokiaľ ste teda v pokrytí signálom Plustelka Viac a spĺňate vyššie uvedenú podmienku, môžete dočasne sledovať aj osem programov z toho doplnkového balíka (FilmBox, Epic Drama HD, Travel Channel HD, FilmBox Premium HD, Ceskoslovensko HD – Festival HD, TV Paprika a FightBox HD), ktoré sú už prevažne v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:


Programy z balíka Plustelka Viac šíri k dnešnému dňu trinásť miestnych DVB-T2 vysielačov po celom Slovensku. V najbližších týždňoch majú pritom postupne pribúdať ďalšie. O každom z nich vám samozrejme budeme, na našom portáli SatelitnáTV.sk, už tradične prinášať detailné informácie. Kompletný zoznam vysielačov aj s ponukou multiplexu nájdete v sekcii Vysielače. U programov nechýba ani obrazové rozlíšenie, ako aj ďalšie technické parametre. Novinkou posledných dní je aj zobrazovanie presnej polohy vysielačov na mape.

Plustelka Viac je špeciálny doplnkový balíček terestriálnej platformy Plustelka, ktorý si môžu zákazníci dokúpiť k súčasnému balíku Plustelka Štandard za 2,99 € mesačne. Spolu teda zaplatia za oba balíky 8,98 € mesačne, respektíve 7,98 € v prípade viazanosti či platby na 12 mesiacov. Podmienkou je samozrejme, aby mali možnosť prijímať ako štvrtý celoplošný multiplex, tak aj jeden z miestnych multiplexov, ktorý šíri špeciálny balíček programov Plustelka Viac.

Spomeňme, že pre divákov cez anténu si pripravil Towercom tento mesiac aj ochutnávku všetkých troch dokumentárnych programov Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature. Voľné vysielanie bude k dispozícii postupne na promo kanáli v prvom multiplexe, ako aj na pozíciách staníc vo štvrtom multiplexe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Trenčín má signál z ČR. Ten nepotrebuje Plustelku. 🙂

  1. Aj plustelka ma ist z bralovej skaly to bude vysielanie pre pilčikov lesoch. Ale Bojnice čo pokryju tri mesta a 12 dedin maju na salame dobrych 7 rokov. TOWERCOM TRAGEDIA OD ZACIATKU.

    1. Volal som do Towercomu na infolinku technika. Pytal som sa či na plustelku pojde Bralova skala alebo Bojnice povedal mi že Bralova skala. Takže zase smola. Takže možem vyhodit televizor z okna. Nedožery – Brezany su v tieni na bralovu skalu.

    2. Bralova skala je pre Turč.Teplice (a Handlovú). Prievidza je iná diera – potrebuje dokrývač napojený na Uhrovec (a tam sa pre istotu Plustelka neplánuje).

    3. Bralová skala vinikajúco pokrýva Prievidzu.Všetky 3 muxy,ktoré teraz šíri v pohode v PD naladím.Spustenie 4muxu z Bralovej mešká-info od 1.9.2018.Samotné plánované spustenie 4 muxu z tejto kóty je prekvapením,nakoľko v žiadnych plánoch ani koordinácii GE 06 nefiguruje.Bojnice je TvP, lepšie pokryje PD a blízke okolie,ale Bralová skala má oveľa väčší záber:Prievidza+Bojnice+Handlová+Turčianske Teplice atď…

    4. Aj predavač v Nitrianskom Pravne mi pred 6 rokmi ked som zhanal arivu combo hd povedal načo je vam combo ved dvb-t tu v živote nepojde poriadne. Ani lcd sharp s dvb-t som nemal možnost poriadne využit. A zatial mal sakramensku pravdu. Stoji to za r……

    5. Že ide v PD nemení nič na tom, že Horná Nitra potrebuje svoj vlastný vysielač. Severne aj južne od PD nehrá dobre ani Bralová skala ani Uhrovec.

    6. Towercom by chcel peniaze z plustelky ale najradšej by bol keby sa dalo Slovensko pokryť s jednym vysielačom. Najhoršie rozhodnutie TU bolo pridelenie všetkych muxov iba MONOPOLU TOWERCOMU A TAK TO AJ DOPADLO.

  2. Trencin nema zdaleka vo vsetkych lokalitach pokrytie ceskymi multiplexami, to je blud ! Mily Iko, netrep !

  3. Lučenec a ani Detva-javor Plustelka viac nebude?Tento juh Sk bieda

    1. Áno NEBUDE ! Toto „Viac“ rozširovanie na nevhodných kanáloch a lokalitách (Horná Slatinka a Piešť) je nezmysel a nebud mať dlhé trvanie.

  4. 41 kanal z hotela Regia v Bojniciach je vypnuty , ale stale sa prezentuje ako spusteny,iny vysielac Avisu na hornej Nitre sa nenachadza,tak Plus telka viac tu sa neda naladit.

  5. Nie pre všetkých, len pre tých, kde sa dá chytiť signál. Liptov – , plustelka viac nejde.!!!

  6. skratek A daju sa zistit nejake podrobnosti ohladom tej plustelky či to bude bralova skala alebo bojnice? A prečo ešte nevisiela ked bol termin 1.9.2018. Dakujem za podrobnosti.

    1. Ja viem len tolko že to má ísť z Bojníc, nejde to preto, lebo TWC mal vybaviť nejaký existujúci kanál kvôli SFN a nevybavil, na tom má byť štandard, no a na kanály bývalého regia nemá zmysel spúšťať Viac , keďže tam neni to prvé.. Je to motanica..

    2. Ak to má byť SFN-tak to pôjde na k39,nakoľko časť Prievidze pokrýva jedine Žilina-Krížava k39 mux4.Z Krížavy v PD v pohode hrá k32 aj k35.Ten k39 je s výpadkami.Kanál 52 už je SFN Bojnice/Krížava.

    3. mmc Jak inak to bude? Ked niečo načnem tak aj dokončim. Alebo nepišem nič.

    4. Ale, čo sa týka MUX4 v Prievidzi, tak je v tom riadna motanica.

      dudo PD volal do Towercomu a tvrdili mu, že to pôjde z Bralovej skaly

      skratek tvrdí, že to pôjde z TVP Bojnice

      ďalší tu písal, že mu z Towercomu odpovedali toto: Prievidza + Bojnice K23

      Ale ak to pôjde z Bralovej skaly mal by byť použitý K46 (lebo na Bralovej skale sú všetky kanály rovnaké SFN ako má Námestovo – Magurka)

      A ak to pôjde z Bojníc tak by mal byť použitý K23, lebo tam je časť rovnakých SFN kanálov ako na Veľkej Javorine.

  7. Ani v Malackách to od sľúbeného 1.9.2018 ešte neide. Naivne som si od 1.9. doplatil za „Plustelku viac“

    1. V Malackách je vysielač nachystaný, čaká sa na odovzdanie elektriky a streamu, ak bude stream chodiť v poriadku tak sa vysielač spustí, no ak nám ho odovzdajú v zlom stave ako v Rožňave tak sa to predĺži na neurčito..

    2. Tie termíny boli len orientačné, poprosím všetkých aby to tak aj brali a kým si tu alebo na stránke facebooku Avisu neprečítate, že bol konkrétny vysielač Plustelky Viac spustený, tak sa ho ani nepokúšajte naladiť.. Ďalšia vec je, že vysielač sa spustí ale kým sa to dostane na určité miesta, tak o tom v TWC nemusia vedieť a aj nejaký čas trvá odovzdanie, ale je funkčný a ak to máte zaplatené malo by to fungovať a v podstate môžte testovať. Preto sa stáva to, že niekto zavolá do TWC a o danom vysielači nevedia..

Komentáre už nie sú povolené.