Reklama

Telekom a DIGI spúšťajú nové kanály DIGI Sport 6 až 10, štartujú už tento víkend

Telekom v spolupráci so sesterskou DIGI TV rozšíri počet priamych prenosov z najlepších svetových futbalových líg a tenisových turnajov. K súčasným piatim športovým kanálom DIGI Sport sa od soboty 15. septembra pridá ďalších 5 nových doplnkových kanálov, ktoré budú dostupné od začiatku iba v rámci mobilných platforiem Magio GO a DIGI GO.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci mobilných služieb od Slovak Telekomu a DIGI Slovakia sa tak môžu tešiť na ďalšie prenosy zo španielskej LaLigy, talianskej Serie A, prvej a druhej nemeckej Bundesligy, anglickej EFL Championship, či vybraných tenisových turnajov ATP a WTA.

Ponuka priamych prenosov vo vysielaní televízie DIGI Sport od tejto sezóny rapídne vzrástla a najmä počas víkendov sa stáva, že hracie časy jednotlivých zápasov navzájom kolidujú. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli vyjsť v ústrety našim zákazníkom a ponúknuť im tie, ktoré by sa do vysielania inak nedostali, na 5 nových kanáloch dostupných na našich GO platformách,“ upresnil generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.

Vďaka mobilným platformám dokážeme ponúknuť unikátny doplnkový športový obsah k vysielaniu cez IPTV či satelit, navyše v ideálnom formáte, teda len vtedy, keď je to aktuálne. Posúvame tak komfort výberu na vyššiu úroveň. Veríme, že tento krok bude ďalším impulzom pre ešte intenzívnejšie využívanie GO služieb v rámci našej ponuky platenej televízie,“ uviedol manažér vývoja televízneho obsahu Telekomu Andrej Miklánek.

TIP: Magio Go TV box – prenosný se-top-box od Telekomu

Doplnkové DIGI Sport extra kanály budú vysielať len v časoch prenosov, nebudú teda vysielať celý deň. Kanály budú dostupné v Magio GO pre zákazníkov, ktorí využívajú Magio televíziu od balíka L a vyššie, ako aj pre zákazníkov Magio GO Premium. Rovnako budú dostupné pre všetkých zákazníkov DIGI GO.

Prehľad najbližších prenosov na športových kanáloch DIGI Sport 6 až 10 uvádzame nižšie. Kompletný program nielen DIGI Sportov môžete nájsť na našom portáli SatelitnáTV.sk v sekcii TV Program.

Najbližší víkend na DIGI Sport 6 až 10

Sobota, 15.9.2018

DIGI Sport 6:
13:00 2. Bundesliga Fürth – Kiel
15:30 Bundesliga RB Lipsko – Hannover

DIGI Sport 7:
13:00 2. Bundesliga Darmstadt – Sandhausen
15:30 Bundesliga Bayern – Leverkusen

DIGI Sport 8:
15:30 Bundesliga Wolfsburg – Hertha Berlín

DIGI Sport 9:
16:00 Sky Bet Championship Swansea City – Nottingham Forest
18:30 Sky Bet Championship Blackburn Rovers – Aston Villa

DIGI Sport 10:
14:00 Davis Cup semifinále Chorvátsko – USA

Nedeľa, 16.9.2018

DIGI Sport 6:
13:30 2. Bundesliga Aue – St. Pauli

DIGI Sport 7:
15:00 Serie A Udinese – Turín

DIGI Sport 8:
15:00 Serie A FC Janov – Bologna

DIGI Sport 9:
16:15 LaLiga Espanyol – Levante
18:30 LaLiga Real Valladolid – Deportivo Alavés

DIGI Sport 10:
11:00 Davis Cup semifinále Chorvátsko – USA

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kedy vzniknú Digi sporty: 11 MLB- baseball, 12 NFL a.footbal, 12 wrestling, 13 lacrosse, 14 dragsters atd ???

    1. #tvs, ty budeš taký jednoduchší bez základnej školy, všakže? Pravidlá diskusie hovoria o tom, že sa máš vyjadrovať k téme, a nie riešiť diskutujúceho pred tebou !!

      PS: Ty si nepochopil vôbec ten môj prvý príspevok však? Tak ti to preložím, nepozerám stanice Futbal 1-5 aj keď ich mám v IPTV Mágio, už kapišto?

    2. palo42: este raz si precitaj tvoju ironicku poznamku ohladne digi a zamysli sa o com ma byt diskusia k tejto teme. mna nezaujima ci mas alebo nemas digi, magio upc . dalej nekomentujem nema to zmysel

    3. #tvs, ty si fakt z pomocnej školy? Tak ty sa tu začneš navážať ako prvý do mňa a vypisuješ tu o závisti ako troll, tak to nemalo žiadny zmysel a bolo úplne od veci k danej téme !! A ty si tu ako posledný čo má čo vypisovať čo má zmysel, ale ak nechápeš sám svoj podrývačný koment, tak ťa potom ľutujem. A pritom si nepochopil jednu hlavnú vec !! Že tých staníc 1-10 je už akosi veľa a buď na všetkých nič poriadne nejde alebo všade dookola je futbal !! Ale stále si môžeš hrať na nepochopeného

    4. Palo 42:Presne tak ako pišeš!Tých športových programov majú strašne vela!ZBYTOČNE!

    5. #Mato: pred pár rokmi bol v ponuke ESPN, ktorý sa bohužiaľ okrem UK stiahol z Európy, keby Telekom vyhľadal alternatívu bolo by to fajn, v tomto segmente športových staníc by menšia ponuka bola naozaj za viac, ako sledovať futbal z rôznych derby na 10 staniciach.

      Je tu možnosť aj keď drahšia sledovať cez Apple TV napr. MLB, NFL, NBA, NHL a ďalšie, len za každú treba nemálo platiť, ale majú super obsah a podporu.
      https://www.iclarified.com/46784/120-sports-launches-on-apple-tv

    6. Palo42:však tebe nič nevyhovuje-zdá sa že si jeden ufrfľaný dedo, ktorý každého len sekýruje a všetko kritizuje,každého tu okrikuješ,ako keby to tu bolo tvoje pieskovisko-minule si tu šalel že spustili folkloriku,teraz že je veľa športov-veď už konečne pochop že to nemusíš pozerať,nikto ťa predsa nenúti a navyše môžeš zmeniť operátora ak to už nevieš vydržať..

    7. #diaz: vidíš a v tomto je medzi nami rozdiel, ty tu riešiš mňa a moje príspevky a som rád, že ťa zaujali ja si na žiadny tvoj nespomínam, asi preto že nemáš vlastný názor tak sa potrebuješ aj ty navážať do ľudí čo ten názor majú !!

    8. palo42: tvoje prispevky sami o sebe vypovedaju aky mas komplex. ja sa nenavazam do teba, vobec ma nezaujimas ale taky tupy nazor som uz davno necital

    1. To urcite…kvalita sluzby ani s LM nesiahaju na digi ani zdaleka…

  2. Na digi7 miesto baeyrnu bola len placka s loptou, ostatne fungovali, preco sme nemohli sledovat bayern?

  3. tiez mam velmi rad volejbal na tej najvyssej urovni,nikde to nedavaju,tak som si za 20 e predplatil cez volleyballworld cele MS vsetky zapasy + cele MS zien ktore zacinaju hned po skonceni muzskeho sampionatu,nie je to malo,ale co uz

Komentáre už nie sú povolené.