Reklama

Skylink zredukuje ponuku. Vyradí dva HD programy

Ponuka satelitného operátora Skylink bude onedlho chudobnejšia o dva programy vo vysokom rozlíšení. Zákazníci už čoskoro prídu o športovú stanicu EDGE Sport HD a dokumentárny dvojprogram Viasat HD.
Pokračovanie nižšie:


EDGE Sport HD zaradil Skylink do svojej ponuky v roku 2014. Prijímať ho mohli predplatitelia balíčkov Kombi, Flexi 10 a Komplet. Ide o nelokalizovanú stanicu zameranú hlavne na akčné športy ako je surfing, snowboarding, skateboarding, freestyle motocross a BMX. Viasat HD prináša divákom vo vysokom rozlíšení programy z Viasat History a Viasat Nature. Od 06:00 do 18:00 hod. sú vysielané vybrané programy z Viasat Nature a v čase od 18:00 do 06:00 hod. z Viasat History. Podľa operátora má byť náhradou za Viasat HD novo pridaný kanál Epic Drama HD.

Skylink už vyradil tento rok zo svojej ponuky také programy ako History HD, Travel Channel HD, Food Network HD, Fine Living HD, EROXXX HD, Outdoor Channel HD a Filmbox Family. K zmene tiež došlo aj u DocuBox HD a FightBox HD, ktoré boli nahradené SD verziami. Naopak pribudol detský kanál Cartoon Network, dokumentárny Travel XP HD, seriálové Epic Drama HD a Prima Krimi a hudobné C Music TV a Šlágr 2.

Pripomeňme, že operátor aktuálne mení aj technické parametre pre príjem viacerých programov. Kompletný zoznam staníc aj s aktuálnymi parametrami nájdete v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink je už horší ako kedysi praktiky UPC Direct,nech si ten Epic Dráma strčia za klobúk…

  2. Cha, zatiaľ to nie je ani zďaleka také zlé ako u Digi CZ 😀 Čo vlastne z tých programov, čo Skylink vyradil bolo také cenné? Travel Channel či History vraj ani nevysielali veci, čo majú v názve, ale samé reality show či čo.

  3. Pre mňa je Skylink fajn, Kto má rád Futbal nech si dá Digi TV a kto ma rad Klasiku (SK/CZ TV) a k tomu Programy z balíkov Smart a podobne nech si dá Skylink, ja som fanúšik skôr zahraničných TV staníc, takže umna musí byť vždy prvoradá (19,2,E,16,0,E,13,0,E,28,2,E a 4,8,E),A Travel Channel mám aj na 28,2,E a aj Blaze tam ide, čiže asi tak, Skylink by mal ešte prekopať poriadne raster a po vyhadzovať kanály ako Nautical Channel tie programy nie sú ani v Českom jazyku načo to potom ponúkajú?, Do ponuky by som dal aj všetky programy od Discovery A HBO/Cinemaxy do HD a do ponúky by som vrátil aj Crime & Investigation HD,History si môžu nechať, a vrátil by som aj dva kanály od AXN ako to bolo keď bol CS Link keď sa na to ešte pamätáte?, Skylink v tedy nebol schopný zaradiť ani Sport 2,AXN Sci-Fi,AXN Crime a ani Discovery Science, a ani Spektrum v SD kvalite, teraz už len nejaký nový program dúfam že pridajú, Nech si spravia kampaň ako mala Digi TV a Flix TV, že spravili zoznam programov na Facebooku a ľudia mohli hlasovať ktorý program má operátor pridať. teda záležalo na počet hlasov daného programu

    1. Mňe najviac chýba Crime & Investigation HD, uberajú to čo nemajú, to je hamba SKYLINKU.

  4. Optimalizácia u Skylinku začala, už dávno,už vyradením Travel Channel HD,History HD,aj Fine Living,a teraz v tom len pokračujú no. Viasat HD som čakal že dajú preč,len stále hladajú čo by znova vyhodili,(Smutné ako sa táto platforma vyfarbila) a nahradia ho touto lacnou sračkou Epic Drama HD. Nechápem za čo chcú viac peňazí páni od M7 group z Holandska..

  5. Keby existovala možnosť doobjednať si k balíčku Digital za priaznivú cenu (2-3 EURA) nejaký tématický balíček, VIASAT HD by bola jedna z prvých staníc, ktorú by som zvažoval. Jej vyradeniu nerozumiem. Podľa mňa to bol rodinný klenot Skylinku.
    Už som o tom písal dávnejšie – Skylink má balíčky vytvorené tak, že obchádza (podľa mňa) veľkú časť potenciálneho trhu – za malý príplatok 2-3 stanice k základu. Zmeny v produkte, ktoré sledujú výhradne záujmy prevádzkovateľa bez ohľadu na záujmy diváka nepovedú k žiadnemu zlepšeniu. Skôr naopak.

  6. Viasat HD je jedna z najlepších staníc a preto si okrem satelitu držím aj UPC kábel kde je. Ale má ju aj Digi. Skylink by som nechcel ani zadarmo.

  7. Skylink si pomaly ale isto podkopava pod sebou stoličku. Tu už niet skoro nič. O nejakom dobrom futbale ani nehovorim. A cena stale vyššia.

  8. .. čo to vyradily?? som o tom ani nevedel ,hlavne to edge !! či čo to bolo a viasat mám aj v dvb t a nekukám ho ale platím ..

  9. Poliaci majú toľko v Hdčku kanálú,že až, napríklad Polsat Viasat History HD,Polsat Viasat Nature HD,Polsat Viasat Explore HD,to len my ideme ako raci do zadu…HD kanály sú u nás na vyraďovačke a nahradzujú za SD programy…

Komentáre už nie sú povolené.