Reklama

Skylink poteší zákazníkov aj v októbri, pripravil si pre nich viacero ochutnávok

Po septembrovej veľkej ochutnávke až ôsmych televíznych staníc, pripravil satelitný operátor Skylink ďalšie promo vysielanie. V októbri sprístupní všetkým zákazníkom štyri televízne programy, ktoré potešia najmä milovníkov seriálov a filmov. Pre ich sledovanie bude postačovať iba aktívna dekódovacia karta. Stačí teda, aby bol na nej zaplatený minimálne tzv. servisný poplatok.
Pokračovanie nižšie:


Na špeciálnej pozícii Skylink Ochutnávka nahradí doterajší Golf Channel novinka v ponuke, seriálový kanál z dielne Viasatu – Epic Drama HD, ktorá bude dostupná všetkým zákazníkom počas celého mesiaca október. Okrem toho, v rovnakom období, teda od od 1. do 31. októbra bude pre všetkých predplatiteľov sprístupnený aj detský program Cartoon Network či seriálový AXN. Musíme však upozorniť, že v prípade detského programu Cartoon Network sa už vyžaduje pre príjem zariadenie s podporou systému Irdeto či Viaccess, vzhľadom k tomu, že ku stanici nie je pripojený systém Cryptoworks (CAID: 0D96). Detailnejšie technické parametre všetkých programov nájdete na konci správy.

Od 5. do 19. októbra sprístupní navyše operátor všetkým zákazníkom aj filmový kanál FilmBox Premium. Ten ponúkne už v prvú októbrovú sobotu nový seriál Hard Sun z dielne BBC, ktorý popisuje príbeh dvoch detektívov s odlišnými názormi. Tí sa musia naučiť spoločne vychádzať, aby udržiavali poriadok a chránili svojich milovaných vo svete, v ktorom to každý deň skĺzava stále viac k istej deštrukcii. Premiérový diel pôjde v sobotu 7. októbra od 22:30.

Pripomíname, že aktuálny program, nielen staníc z ochutnávky, môžete nájsť v našom TV Programe.

Technické parametre pre príjem staníc z októbrovej ochutnávky:

NázovFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Skylink Ochutnavka (MPEG4)12344 MHzH2/329900DVB-S2 / 8PSK0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)
Cartoon Network (MPEG4)11934 MHzV3/427500DVB-S2 / 8PSK0500 (Viaccess),0624 (Irdeto)
Filmbox Premium (MPEG4)12129 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)
AXN CZ (MPEG4)12090 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy

NázovV PIDSIDPCR PIDPMT PIDAudio
Skylink Ochutnavka (TV/MPEG4)21108011211021002120 cze (Mpeg),2121 qaa (Mpeg)
Cartoon Network (TV/MPEG4)691014069691069006920 cze (Mpeg),6921 eng (Mpeg)
Filmbox Premium (TV/MPEG4)05712122005712710110 cze (Mpeg)
AXN CZ (TV/MPEG4)72810789728172867282 cze (Mpeg),7283 qaa (Mpeg)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. EPIC Drama fúúúúúúúúúúúúúj,zoberte späť ten hnoj …

    1. Mohly dať aj lepší filmový kanál ktorý má večiu sledovanosť !!!

  2. Je pravda ze treba verit ale to je vela.Ludia si zaplatily kanaly aby sledovaly filmy, prirodopisne ci sport ak chce nikto pozrel tak si prep ne na LUMEN? Pustite namiesto toho nejaky film nechcem cell den pozerat na bohosluzby

    1. Kto povedal, že treba veriť? A čomu, komu? Keď niekto verí, že je Napoleon, zavrú ho do cvokhausu. Z čoho vyplýva, že viera v čokoľvek nie je kritériom pravdivosti. A ak od vás niekto vyžaduje vieru, takmer určite vami chce manipulovať. Toľko dnešné filozofické okienko. 🙂

    2. Čo má Skylink spoločné s vierou?Vám už načisto hrabe!

  3. Jarin gigání až to není možné!!!

    Z programovej ponuky vyraďujeme menej sledovaný program EDGE (z balíčku Kombi) a namiesto programu Viasat HD (z balíčku Multi) nastupuje nový program Epic Drama HD, ktorý sme zaradili už do balíčka Smart a na ktorý sa môžu naši zákazníci tešiť v októbri na predvoľbe Skylink Ochutnávka.

    “ To ale nie je všetko – od augusta sme tiež do balíčka Digital zaradili nový hudobný program Power TV. “

    Jak može někdo tam ťápat takové capiny a zemákovicu. Skylink podle něho přidal do placeného balíčku Digital program Power TV který může na druhé straně přijímat kdokoliv a nemusí být ani zákazníkem Skylink. A vůbec nejlepší je to že kapacitu tohoto programu si platí sám provozovatel stanice u společnosti Towercomu a tím pádem tato stanice nemá lautr nic společného se Skylinkem!!!

    Tento prolhaný pazúr by opravdu potřeboval za tyto jeho nehorázné lži vyšvácat náčiňovou hadrou po čuňi.

    1. Presne tak. A to nie je jediný prípad, keď si Slizlink privlastňuje zásluhy za šírenie staníc, s ktorými nemá nič spoločné.

  4. Bohužiaľ skylink ide s ponukou veľmi dole vyraďuje dobré programy a pridáva slabé. Uvažujem o zmene

    1. Taktiež vyraďuje HD programy a vracia namiesto nich SD. A vôbec, ide to s nimi dole vodou.

  5. Je mi z toho na vracanie.Uz ma to nebavi stale zmena a zmena k horsiemu.Su tam stale tie iste diely ktore sa neustale opakuju a nie je problem ten isty program vidiet za mesiac aj desat krat.Nic nove tam pomaly nic nie je.

  6. Kazdopadne urobim zmenu este mam Skylink no ukoncim to ide to neustale k horsiemu na ukor zakaznika aj ked vskutku neda sa uspokojit ani s Digi,Upc,Magio a podobne tak oprasime DVD a VHS a bude klud vsak v minulosti nik nemal satelit a prezilo sa a bude e kludnejsi a ziadna zmena ci zdrazovanie nas nebude srat.

  7. Používam Sky Link už viac ako 20 rokov teraz my neposlaly šek k úhrade tak mi viply programy po pár dňoch som zaplatil poštový šek a programy mi naskočia až o 5 dní je to v dnešnej dode normálne slúbily mi že kým mi nabehnú programy tak mi ponúknu balík Multi na 5 dní zadarmo no ani NEFUNGUJE !!

    1. Milan: tak sa u nich sťažuj. Ale radšej telefonicky, lebo z takej gramatiky oslepnú. Nič v zlom.

    2. Nutty,
      neoslepnú! Hoci pravdepodobne nie sú Spišiaci, už sú slepí, ba i hluchí.

  8. Neviem koho Skylink prilákava EPIC Drama šitom,veď ani jeden pozitvny názor som na tento program ešte ani nepočul. Ako v Kocúrkove tu žijeme asi…VIASAT HD Go…

  9. Skylink by sa mal naozaj spamätať, lebo stratí zákazníkov. Ide vyradiť Viasaty, miesto môjho obľúbeného Travel Chanelu dáva indickú lacnú náhradu Travel x, ale aj kvalita obrazu je často diskutabilná, napr. stanica AXN je čistá mazanica. Zároveň proti iným providerom nie je možné si v TV posunúť program bez reklamy. Mám balík Kombi, nie je to málo, ale kvalita aj ponuka ide prudko dole. A kým kartám Viaccess,. už tam doriešili možnosť zakúpenia balíčkov pre SK/CZ trh ako majú na Irdeto? Blokovať programy vedia, ale zakúpiť ich nie. Nech idú kdesi…. Ah, keď uplynie zakúpené obdobie, pozriem konkurenciu, alebo zavolám technika na cardsharring, už ma to prestáva baviť robiť blbca našim nenažrancom J&T a CME. Vyjde to menej a prestanem byť za poctivého vola.

  10. Skylink už dávno neni tie stanice ktoré boli dobré pomaličky vyhadzujú z ponuky a to nehovorim o tých ktore sú v HD kvalite tie tiež pomaly ubúdajú, neviem preco stále zvyšujú poplatok a pritom aj české stanice ubúdajú už davno som od nich odisiel a nie som sám

  11. Jedině co se mi na Skylinku líbí, že ho můžu zaplatit za každý měsíc zvlášť, ale programová nabídka je rok od roku horší. Také zvažuji odejít ke konkurenci.

Komentáre už nie sú povolené.