Reklama

V Maďarsku odštartuje nový športový kanál Spíler 2, ponúkne Ligu majstrov a La Ligu

U našich južných susedov odštartuje v sobotu 11. augusta nový športový kanál s názvom Spíler 2. Pôjde o v poradí druhý športový kanál tamojšej mediálnej skupiny TV 2, ktorá už od roku 2016 prevádzkuje platený športový kanál Spíler TV. Nebude však jedinou novinkou, okrem toho má v pláne vysielateľ spustiť aj novú OTT službu s názvom Spíler Extra.
Pokračovanie nižšie:


Spíler 2 poteší hlavne futbalových fanúšikov. Vo vysielaní prinesie najmä prenosy z Ligy majstrov UEFA ako aj španielskej najvyššej futbalovej súťaže La Liga. V oboch prípadoch získala skupina TV 2 vysielacie práva až do roku 2021. Okrem toho na kanáloch Spíler TV budú môcť diváci sledovať aj kanadsko – americkú NHL, Moto GP, či anglickú Premier League.

Akí operátori ponúknu nový športový kanál od jeho štartu, nie je zatiaľ známe. Spomeňme, že doterajší Spíler TV je dostupný nielen v terestriálnej platforme MinDig TV Extra, ale aj v ponukách satelitných platforiem UPC Direct či T-Home.

Mediálna spoločnosť TV2 Média Csoport Kft prevádzkuje v Maďarsku aktuálne okrem neplatených TV2, FEM3, Izaura TV a Zenebutik, ešte aj platené kanály Prime, Spíler TV, Mozi+, LiChi TV, Kiwi TV, Humor+ a SuperTV2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A ktorý slovenský kanál, dostupný u freesatu, ponúka La Ligu?

Komentáre už nie sú povolené.