Reklama

ME v cyklistike zo škótskeho Glasgowa naživo na Dvojke

RTVS odvysiela po prvýkrát tretí európsky šampionát v cestnej cyklistike, ktorého sa zúčastní aktuálny líder svetového rebríčka Peter Sagan. Šesťnásobný držiteľ zeleného dresu sa pokúsi pridať druhý titul európskeho šampióna v pretekoch s hromadným štartom. Víťaznú premiéru na ME zažil pred dvoma rokmi na šampionáte vo francúzskom Plumelecu.
Pokračovanie nižšie:


Diváci RTVS chcú Petra Sagana vidieť na obrazovkách. Jeho rozhodnutie štartovať na európskom šampionáte v priebehu Tour de France bol jasný signálom pre nás, aby sme začali rýchlo konať. Navyše prvotná predstava majiteľa vysielacích práv o cene pre slovenský trh bola približne štvornásobne vyššia ako sme chceli minúť. Dnes hrdo konštatujem, že dohoda je na svete bez zbytočného plytvania. Osobne sa teším, na priamy prenos z Glasgowa a ďalšie majstrovské kúsky slovenského cyklistického génia,“ uviedol šéf športovej sekcie RTVS Matej Hajko.

Atmosféru a dianie v pelotóne bude sledovať vyslaný dvojčlenný štáb RTVS s talentovaným redaktorom Samuelom Brečkom a skúseným kameramanom Rastislavom Kuchtom. V bratislavskom štúdiu bude pripravená moderátorka Oľga Hamadejová a jej exkluzívny hosť zo štúdia Tour de France Peter Velits. Komentátorom živého prenosu zo šampionátu bude ostrieľaný Vladimír Genda.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Nejaká cyklistika beží aj na TVP 1 HD,včera som to pozeral cez VLC Free, neviete aká beží teraz klasika???, Za odpoveď ďakujem

Komentáre už nie sú povolené.