Reklama

Deň otvorených dverí v TV Markíza, už tento víkend

Televízia Markíza aj tento rok otvára svoje brány a pozýva všetkých divákov a priaznivcov, aby v sobotu, 25. augusta 2018, prišli nahliadnuť do jej kuchyne. Na tradičnom Dni otvorených dverí (DOD) v areáli televízie v Záhorskej Bystrici budú môcť vidieť pestrý program a osláviť už 22. narodeniny slovenskej komerčnej televízie.
Pokračovanie nižšie:


V čase od 8:00 do 16:00 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a súťaže na pódiu, množstvo sprievodných atrakcií, ako aj dlhoročne mimoriadne obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú úspešné spravodajské či publicistické relácie.

Lákadlom bude autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne vysielaných slovenských seriálov Oteckovia a Susedia. Návštevníci sa môžu tešiť aj na účinkujúcich zo zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, reality šou Farma, či mnohých hercov z Hornej Dolnej alebo nového seriálu Sestričky. Svoje podpisy budú rozdávať aj obľúbení moderátori a redaktori z markizáckych relácií.

Ani tento rok nebude na DOD chýbať špeciálny zahraničný hosť, do Markízy zavíta hviezda legendárnej telenovely Skrytá vášeň, ktorá si aj na Slovensku získala obrovské množstvo fanúšikov, nezabudnuteľný predstaviteľ Juana Reyesa – kubánsky herec Mario Cimarro.
Na hlavnom pódiu budú návštevníkov zabávať hviezdy ako Dara Rolins, Katka Knechtová, Emma Drobná, Zuzana Smatanová, Tomáš Bezdeda, Cigánski diabli, súrodenci Hečkovci, 10 finalistov ostatnej série SuperStar, raperka Aless a mnohí iní. Vyvrcholením bude predstavenie titulnej piesne k seriálu Oteckovia v podaní štvorice hlavných predstaviteľov.

Pre deti je pripravená špeciálna zóna HÝBSA, vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša a svoju detskú hudobnú tvorbu naživo predvedie aj herec Dano Heriban, ktorého diváci poznajú najmä ako Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná.

Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené štyri živé televízne vstupy o 8:15, 10:05, 10:50 a 15:50, ako aj veľký, viac než hodinový špeciál so začiatkom o 12:50. Live stream, videá, rozhovory, reportáže zo zákulisia s tvárami TV Markíza, so spevákmi a kapelami, budú počas celého dňa dostupné na portáli www.markiza.sk.

Hlavné parkovisko pre hostí bude v areáli nákupného centra Bory Mall, odkiaľ bude pre všetkých zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava do areálu TV Markíza. Zastávky autobusov budú výrazne označené logom TV Markíza, rovnako aj autobusy, ktoré budú premávať každých 10 minút. Na trase Hlavná vlaková stanica – TV Markíza a späť budú bezplatne premávať v obmedzenom počte autobusy s označením „DOD – TV MARKÍZA“. Využiť ich bude možné v čase od 7:46 do 18:00. Všetky informácie návštevníkom rady poskytnú aj naše hostesky na Hlavnej vlakovej stanici.

Hlavným dopravným prostriedkom na DOD bude klasická linka č. 37 posilnená o veľkokapacitné autobusy, premávať bude podľa platného grafikonu MHD na trase Most SNP – Patrónka – TV Markíza. Návštevníci zo Záhoria budú môcť v obmedzenej kapacite a podľa poveternostných podmienok zaparkovať na poli neďaleko areálu televízie. Dopravu pomôže riadiť polícia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Cela narkoza je mi uplne ukradnutaz vysoka nanu se…m!!

  2. tupe ovce už sa tešia na narkozu a jej dementne celebrity a mal by tam niekto normalny dat nejaky transparent o tom ako nam kvoli narkoze a hnojke zablokovali cz programy ale ovce aj tak nepochopia a bude ich tam plno

  3. Tak lákať ľudí na toho teplého a falošného Jaroša to je fakt terno od narkózy.. Ten sa škerí len keď beží kamera, čistá faloš od týchto pseudo celeVriti !!

Komentáre už nie sú povolené.