Reklama

Arena Sport rozšíri futbalovú ponuku, získala práva na ďalšie súťaže

Športové kanály Arena Sport rozšíria ponuku futbalových prenosov. Vysielateľ dnes informoval médiá, že získal exkluzívne vysielacie práva na ďalšie futbalové súťaže. Po novom budú môcť diváci sledovať, nielen najvyššiu čínsku, argentínsku, holandskú či druhú anglickú, už aj rakúsku a ukrajinskú futbalovú ligu.
Pokračovanie nižšie:


Diváci Arena Sport sa môžu tešiť. Podarilo sa nám predĺžiť práva na mimoriadne žiadanú holandskú ligu o ďalšie tri sezóny. Zároveň sme získali práva aj na ďalšie tri nové ligy – čínsku, rakúsku a ukrajinskú,“ povedal Jozef Pipek výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá je distribútorom televízie Arena Sport na Slovensku aj v Českej republike.

Arena Sport bude pokračovať aj vo vysielaní anglickej futbalovej súťaže SKYBET.

V nastupujúcej sezóne nebude chýbať ani argentínska Primera División, ktorá je hodnotená ako piata najlepšia futbalová liga na svete.

Arena Sport bude vysielať aj ďalšie športy, na ktoré sú diváci tejto športovej stanice zvyknutí. „Pripravujeme prenosy z vybraných lokálnych športov na Slovensku a v zahraničí. Spomeniem napríklad prenosy z basketbalovej Adreatic basketball League – ABA League, alebo obľúbené okruhové motoristické preteky NASCAR,“ dodáva J. Pipek.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia hádzanej – Arena Sport odvysiela prenosy zo SEHA ligy a k tomu aj magazín o SEHA Lige. Navyše pripravuje aj špeciálne prenosy z volejbalu a iných športov.

Aktuálny program, nielen staníc Arena Sport, nájdete aj na našom webe v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Manchester city je obhajcom SKYBET?Sa spamätajte a nezavadzajte ludi o premier league…..

    1. Nielen pre teba, ale aj pre plejádu tebe podobných: keď sa niekto pomýli, neznamená to, že zavádza, pretože v tom nie je úmysel. Prestaňte už všetci používať slová bezmyšlienkovito prebrané z médií, keď nepoznáte ich skutočný význam.

    2. Ospravedlňujeme sa. Vychádzali sme z informácií, ktoré boli uvedené v tlačovej správe.

  2. Quintus : Nič v zlom . Je smutné ak sa podá informácia , ktorá je či už nie zámerom ,alebo len na rýchlo podaná a vôbec neskontrolovaná autorom článku. Viem že preklep sa stane každému, ale to neznamená že chyba sa nemá opraviť a pousmiať sa nad ňou a život ide ďalej. A musím uznať. Máš pravdu že sú aj taký čo to dosť preháňajú konšpiráciami a aroganciou nešetria práve tu v komentároch a treba sa zamyslieť nad možnosťou zmazania komentárov či už z etického a vulgárneho dôvodu.

    Prajem Vám a Celej redakcii veľa pozitívnych článkov , komentárov a hlavne pevné nervy.

  3. Bude na Arena Sport 1 , vysielaná aj najďalej Ruská Premier Liga ? ,alebo Belgická Jupiler Pro ? , Za odpovede ďakujem , škoda že už nie je NOS Liga na Arena Sport TV ,ale ju zobralo Sport TV , tá už mi k ničomu rovno môžu tie dva kanály dať do jedného pod názvom Sport Klub HD , Ako to majú Poliaci

Komentáre už nie sú povolené.