Reklama

Telekom: Folklorika je najsledovanejší hudobný kanál v Magio TV

Nový slovenský hudobný kanál TV Folklorika odštartoval len 1. júna a podľa Telekomu už dosahuje veľmi dobrú sledovanosť. Spomedzi kanálov zaradených v základnom balíku (Senzi, Rebel a Folklorika) bola v júni nová stanica suverénnym lídrom, pred druhým kanálom v poradí mala až 15-percentný náskok. Operátor vychádza z výsledkov sledovanosti služby Magio TV, do ktorej boli započítané set-top-boxy, ktoré mali v júni zapnutý daný kanál aspoň jeden krát počas najmenej troch minút bez prerušenia.
Pokračovanie nižšie:


Podľa operátora predstihol v júni nový hudobný kanál dokonca v sledovanosti aj také hudobné značky ako VH1, MTV či Óčko.

Predpokladali sme, že Folklorika má potenciál osloviť veľký okruh divákov, no také jednoznačné prvenstvo medzi tematickými hudobnými kanálmi nás milo prekvapilo. Svoje však mohla zohrávať aj zvedavosť našich TV zákazníkov, chceli sa pozrieť na novinku v našej ponuke. Ďalšie mesiace ukážu, či si slovenský folklór a jeho dokumentárny presah získali ich srdcia natrvalo,“ uviedol manažér vývoja televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

Za TV Folklorika stojí spoločnosť MC Box. Vo vysielaní sa zameriava hlavne na folklór a tradície, no nechýba ani škola tanca, folklórne predstavenia, programy so zameraním na našu tradičnú kuchyňu, ako aj ďalšie zaujímavé relácie o našej malej krajine a jej histórii. Kanál môžu prijímať exkluzívne iba zákazníci služieb Magio TV, Magio GO a Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čiže, keď tú sračku niekto omylom prepol, a medzi tým odbehol alebo vybavoval telefonát, tak bol automaticky započítaný do zmanipulovaného prieskumu o úspešnosti tejto predpotopnej stupidity ala šláger/senzi ??

    Tak už mi je to potom jasné, ako vytvára telekom verejnú mienku, že preflákané peniaze platiacich zákazníkov sú vlastne úspechom, však to má kto platiť..

    Dosť podobne na začiatku júla nasadili mienkotvorné média kampaň ako sme ŠŤASTNÍ, že máme zatvorené obchody 😀

    Dosť by som uvítal, keby takto s vervou umožnili ľudom dať si odpojiť Jojku/Markízu, aby sme nemuseli znášať zdražovanie služieb kvôli súdnym ťahaniciam, ktoré si tento duopol rozbehol !!

    1. odpoj, odhlás tv, neplať keď nechceš…otvor knihu, alebo surfuj po nete, prejde ti čas

  2. Lebo tam nikto neotravuje Slovákov s neoliberálnou proganandou…

  3. Redakcia satelitnatv.sk možete zistiť či bude Folklorika tv na digi tv

  4. Uz pomaly tam za tie vysie ceny neni co pozerat len same reklamy asa vseko len opakuje.niekto prepina kanaly a hned sa to pocita ze vraj su najjj.tak to nie uz zacinaju byt smejdi .A zdieraci penazi

  5. Aeste dodatok internet cim dalej tym horsi magio seka kockuje dva telky sa naraz pozerat nedaju.Ta ze pomaly najhorsi operator.

  6. Tesim sa z tej stanice,autentickejsi folklor ako rozne zabavove a dychovkove zoskupenia.Tie niektore tety,co tam spievaju,su uzasne.Este aj siroke a-prehlasovane-vedia vyslovit ,prirodzene,nie teatralne ako nebohy zaborsky.Texty piesni raz dojemne,raz vtipne,normalne som prekvapena,ako velmi ma ta stanica zaujala.Pocas tzv.autobusovych piesni prepinam,ale aj tak je tam vela zaujimaveho.Uz len tie rozne narecia.

    1. Rozumné slová.Nie som folklorista ale a ja mám pozitíva na túto stanicu.

Komentáre už nie sú povolené.