Reklama

RTVS odvysiela zápasy 1. predkola Ligy majstrov a Európskej ligy

Úvodný zápas 1. predkola Ligy Majstrov medzi Spartakom Trnava a šampiónom Bosny a Hercegoviny Zrinski Mostar odvysiela 11. júla Dvojka v priamom prenose o 18:00. Tento duel na štadióne Antona Malatinského City Aréna sa odohrá bez prítomnosti divákov. Dôvodom je jednozápasový trest, ktorý dostal klub od vedenia UEFA za zápas z roku 2016 v Európskej lige UEFA, ktorý Spartak odohral vo Viedni proti Austrii.

Po ňom bude nasledovať atraktívny semifinálový duel o postup do nedeľného finále medzi Anglickom a Chorvátskom, ktorý Jednotka odvysiela v stredu 11. júla o 20:00.
Pokračovanie nižšie:


Môžeme byť právom hrdí na aktuálnu ponuku športových prenosov na obrazovkách RTVS. Okrem zápasového maratónu zo šampionátu v Rusku, pretekov z Tour de France si prídu na svoje aj priaznivci Ligy Majstrov a Európskej ligy. Dostať všetkých slovenských zástupcov v európskych pohároch na obrazovky verejnoprávnej TV sa nepodarilo už veľmi dlho. V priamych prenosoch odvysielame obidva zápasy majstrovského Spartaka Trnava a domáce zápasy Dunajskej Stredy, Slovana Bratislava či AS Trenčín,“ uviedol šéf športovej sekcie RTVS Matej Hajko.

Vo štvrtok 12. júla ponúkne Dvojka naživo o 21:00 prvý zápas 1. predkola Európskej ligy medzi Dunajskou Stredou a gruzínskym pohárovým zástupcom Dinamo Tbilisi.

Komentátori živých prenosov zo zápasov predkola Ligy Majstrov a Európskej ligy budú Tomáš Košec a Ľuboš Hlavena.

RTVS prinesie všetky domáce zápasy aj na svojich rozhlasových vlnách. Rádio Regina z nich naživo odvysiela druhé polčasy.

Prehľad vysielania úvodných a odvetných zápasov 1. predkola LM a EL na Dvojke:

11. júla 18:00 Spartak Trnava – Zrinjski Mostar /úvodný zápas 1. predkola LM/
12. júla 21:00 DAC DS – Dinamo Tbilisi /úvodný zápas 1. predkola EL/
18. júla 19:00 Zrinjski Mostar – Spartak Trnava /odveta 1. predkola LM/
19. júla 18:30 Slovan Bratislava – Milsami Orhai /odveta 1. predkola EL/
19. júla 20:30 AS Trenčín – Buducnost Podgorica /odveta 1. predkola EL/

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie je vela už toho fudbalu?Zišiel by sa asi ten3. kanál Rts.

    1. V poriadku takže – koncesionársky poplatok zvýšime na 10€/mes. Budete potom spokojná keď budete platiť viac?Futbalové MS za chvíľu skončia a program sa dostane do normálu nestoj za to vydržať to?Aj tak sa to za ten týždeň nezmení.

    2. Ja by som nebola aj za zvýšenie poplatkov len nech ostane verejnoprávna tv a ten tretí kanál by sa naozaj hodil ako píše Anina.

  2. Tretí program znamená automaticky zvýšenie koncesionárskeho poplatku. Ja som za to aby ostal RTVS 1,2 aj s programovou skladbou ako je to dnes za súčasný poplatok a ten kto chce šport nech si platí (magio,skylink,upc-kde sú tématické balíčky,športové,dokumentárne,filmové a pod.)
    Čo navrhujete vy tak tretí kanál nebude žiadne svetlo pokroku -aby ste nakoniec neplatili viac a aj tak budete sklamané že tam nič nedávajú-lenže potom sa to už do dnešného stavu nevráti(koncesie sa neznížia)

Komentáre už nie sú povolené.