Reklama

Na DIGI Sport sa vráti najvyššia talianska futbalová súťaž Serie A

Slovenské športové kanály DIGI Sport prinesú všetkým športovým fanúšikom opäť prenosy zo Serie A. Najvyššia talianska futbalová súťaž sa tak vráti na programy DIGI Sport po troch rokoch.

Osobne sa na návrat Serie A veľmi teším. Máme v nej tie najväčšie hviezdy ako Patrik Schick, Marek Hamšík, Milan Škriniar a navyše pribúdajú aj nové tváre,“ komentoval vrátanie Serie A na športové stanice DIGI Sport, generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.
Pokračovanie nižšie:


Po Bundeslige, Premier League a druhej najvyššej anglickej súťaži Sky Bet Championship sa tak môžu tešiť predplatitelia platforiem Magio TV, Magio Sat, Magio Go, DIGI TV a DIGI GO na ďalšie futbalové prenosy.

Vysielacie práva na Serie A získali programy DIGI Sport na najbližšie tri sezóny a nebude to posledná novinka vo vysielaní, ďalšiu chce DIGI Sport oznámiť už budúcu stredu 11. júla.

Serie A bude vysielať DIGI Sport na svojich programoch DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD. Prenosy budú preto k dispozícii aj predplatiteľom českej DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže na Šport 1 a Šport 2 môžme zabudnúť. Telekom poskupuje aj nemožné.

  2. sport 1,2 už môžu kľudne zrušiť čo tam už chcú dávať všetko má telekom

  3. No ešteže som si kúpil Android box. Mám po probléme aj keď iba v Angličtine. Všetko mám však na jednom mieste.

Komentáre už nie sú povolené.