Reklama

Magio TV: Prémiové filmové kanály Cinemax sú dostupné už v HD kvalite

Do ponuky digitálnej televízie Magio dnes pribudli dva nové programy vo vysokom rozlíšení. Telekom rozšíril ponuku HD staníc o prémiové filmové kanály Cinemax HD a Cinemax 2 HD. Po ich pridaní však v ponuke zostali aj naďalej SD verzie.

Vo vysokom rozlíšení tak už ponúka Magio TV úplne všetky prémiové filmové kanály HBO a Cinemax (HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD).
Pokračovanie nižšie:


Všetky uvedené filmové stanice sú dostupné zákazníkom v rámci prémiového balíčka HBO + Cinemax + HBO GO, ktorý aktuálne ponúka operátor pri ročnej viazanosti na prvé dva mesiace zdarma, potom za mesačný poplatok 9,99 €.

Ak sa nové programy Cinemax HD a Cinemax 2 HD nezobrazia vo vašom Magio boxe automaticky, odporúčame reštartovať Magio Box.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No hlavne, že všetky Primy (okrem Krimi) sa vrátili do SD rozlíšenia, napriek tomu, že v EPG je pri názve stanice napísaný príznak „HD“. To je asi súčasťou toho zdražovania 😀 (Cool, Love, Max)

    1. SD vratili preto lebo sa už nedá pozerat cez vdsl 2HD do teraz boli testy

    2. Jaj tak. No a keďže to boli testy, bolo nutné z krátkodobého hľadiska pridávať do technického názvu stanice aj slovíčko „HD“? 🙂

  2. A co magio sat tam sa neplanuje zaradit HBO2 HD HBO3 HD cinemax 1 a 2 HD? Ako je to vlastne?

    1. Javi, vďaka, je to tak. Zaujímavé, nebol by som povedal, že po bezproblémovom fungovaní HD staníc budú opäť nahradené SD-čkom a po reštarte boxu tam budú zase HD-čka 😀

  3. Včera slávnostne deaktivovaný XL na M balík, a kedže od augusta sa idú dvíhať kvôli Markíze a jojke poplatky, aby mali na súdne ťahanice kvôli CZ staniciam, tak je možnosť odstúpiť od zmluvy, tak ešte porozmýšlam koho si dám, kedže v tejto nezmyselnej prestrelke nebudem rukojemníkom ani sponzorom !!

  4. oni tam dali na miesto hd ciek sd verzie
    a zaroven pridali tie vyradene hd, takze preto je nutny restart

  5. Palo 42: ked ti rozdiel v cene 0,90 € dokaze takto dvihnut tlak, tak to nemas lahky zivot

  6. #Javi

    Prečo fabuluješ? Toto nieje žiadne prvé zdražovanie..
    Môj email:
    Napriek rastúcim nákladom sa nám doteraz darilo udržať ceny stabilné. Vývoj situácie na trhu však spôsobil, že sme nútení pristúpiť k úprave ceny poskytovaných služieb našim zákazníkom pevnej siete, podobne ako iní operátori na našom trhu.
    Pre Vás konkrétne to znamená úpravu mesačného poplatku za každú službu Chytrého balíka o 0,60 €. Za svoj Chytrý balík (Magio Internet + Magio TV) teda zaplatíte spolu o 1,20 € mesačne viac ako doteraz.

    Takže to máme 14,40€ za rok a kvôli čomu? Teba takéto pííííí…viny nechávajú chladným? Tak potom už chápem prečo táto republika je tam kde je, kedže ľudia sú neustále ochotní nechať si srať na hlavu, a ešte byť vysmiaty !!!

  7. nie som ochotny tolerovat to, ak ide dole kvalita produktu alebo stagnuje:
    Telekom naopak:
    internet na optike mi zvysili rychlost zo 100 na 300 mbit/s bez zmeny ceny
    na telke presunuli neviem kolko kanalov z premiovych balickov do nizsich balickov (len 5,99 usetrim na hd rodinny, ktory je teraz v nizsom balicku)
    zvysuju pocet hd kanalov (naposledy Cinemaxy, este cakam na Festival a Sundance ze budu v HD)

    takze toto drobne zvysenie som ochotny tolerovat

  8. Počuj, ty si vážne v roku 2018 myslíš, že HD je niečo nadštandard ?? Ak nerátam pribrzdeného vysieľateľa ktorý neinvestoval do modernej techniky, tak každý poskytovateľ by mal automaticky ak sa objaví HD mutácia hocijakého programu túto okamžite vymeniť a SDčko odpojiť, aby si nezasieral raster.. Od začiatku 5/13 som si platil HD rodinný a keď som pozabudol, že skončila 6mes viazanosť na balík, žiadny z tých čurákov mi nevolal, že si mám dať znova viazanosť aby mi ušetrili €€, áno moja chyba, ďalej žiadny z tých čurákov mi nevolal, že presunuli gro programov do nižších balíčkov (nemám stále čas sledovať čo robia), aby som zbytočne neplatil za nejaký HD rodinný ktorý v podstate už neexistoval, áno moja chyba, potom by som keby ma neojekabátili o značné €€, možno nebol taký nasraný. Mne rýchlosť netu nik nezdvihol a to som tam viac ako 10 rokov, nedali mi ako „dobrému“ zákazníkovi HBO cez vianoce grátis alebo inú formu odmeny. Áno pustili cez vianoce 2017 pár staníc, ale to je tak všetko, dajú ti len to, čo moc nepotrebuješ!! Prima Zoom HD na IPTV je v nedohľadne, lebo brzdy telekomácke dajú viac na vraždy alebo telenovely Krimi HD alebo LoveHD, aj napriek tomu, že Prima Zoom HD je v ponuke pre satelit..
    Predchvíľou mi volal ich „automat“ kedže som znížil XL na Mko, ani toľko rozumu nemajú aby ten callout spravili s niekym na linke, ale keď mi chcú natlačiť nejakú predraženú službu, to už človeka nájdu !!

  9. ok, rozumiem ti. zrus si to.
    Ja takuto skusenost ako ty nemam.

Komentáre už nie sú povolené.