Reklama

Končí bezplatný príjem staníc Markízy a JOJ cez SmartTVBox

ANTIK Telecom spúšťa novú internetovú televíziu pod názvom ANTIK TV, ktorá bude dostupná slovenským zákazníkom nielen na území Slovenska, ale aj počas pobytu v zahraničí. Služba nahradí súčasnú ponuku SmartTVBoxu, ktorú už za doterajších podmienok operátor ponúkať nebude. Všetci súčasní užívatelia SmartTVBoxu prejdu tak na novú službu automaticky. Operátor ich o tom bude informovať.
Pokračovanie nižšie:


Súčasťou ANTIK TV budú tri programové balíčky z toho jeden bude aj naďalej bez mesačných poplatkov, no už bez komerčných staníc skupiny Markíza a JOJ či dokonca verejnoprávnych programov ČT a ďalších. V základnom Vstupnom balíku bude ponúkať operátor iba 11 staníc (Jednotka, Dvojka, TV LUX, TV Noe, Východoslovenská TV, Stredoslovenská TV, Západoslovenská TV, Piánko HD, Central TV, TV8 a Košice:Dnes). Prístup ku ďalším programom získajú užívatelia už za poplatok. K dispozícii budú dva platené balíky. Veľký balík bude stáť 8,9 €/mesačne, respektíve 7,9 € pri platbe na 12 mesiacov vopred. Ďalším balíkom bude Babylon, ktorý ponúkne iba programy pre dospelých, za ktorý zaplatia záujemcovia 4,3 € mesačne, respektíve 3,35 € mesačne pri platbe na rok.

Spoplatnenie ANTIK TV iniciovali aktivity slovenských komerčných staníc Markíza, JOJ a TA3, ktoré v minulosti zaviedli poplatky za sledovanie svojho obsahu a odvtedy sme vysielanie dotovali. Pre našich klientov SmartTVBoxu sme sa dlhodobo snažili vyjednávať čo najlepšie podmienky, ale zároveň na žiadosť mnohých divákov prinášame aj nové zaujímavé stanice,“ povedal Vlastimil Lakatoš vedúci TV manažmentu ANTIK Telecom.

ANTIK TV bude možné využívať na dvoch zariadeniach súčasne, nielen teda na set-top-boxe priamo od operátora či Apple TV, alebo Android boxe, ale aj na mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS a Android. Nové mobilné aplikácie ANTIK TV sa objavia už čoskoro v Google Play a AppStore. Celkovo budú môcť zákazníci sledovať 94 programov. Súčasťou služby bude samozrejme aj archív vysielania.

Prechod zo SmartTVBoxu na ANTIK TV
V rámci mesačného promo vysielania poskytne operátor všetkým súčasným užívateľom SmartTVBoxu prístup ku všetkým programom z ponuky do 31. augusta bezplatne, následne si môžu sami vybrať aký balíček si predplatia. V prípade, že sa rozhodnú nevyužiť žiadny z ponúkaných platených balíkov, operátor im aktivuje od septembra bezplatný Vstupný balík, ktorý je síce aj naďalej bez poplatkov, no už s veľmi chudobnou ponukou.

Prehľad balíčkov:

Vstupný balík
Jednotka, Dvojka, TV LUX, TV Noe, Východoslovenská TV, Stredoslovenská TV, Západoslovenská TV, Piánko HD, Central TV, TV8 a Košice:Dnes

Veľký balík
Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, Dajto, Joj, Joj Plus, Wau, Rik TV, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Sport1, Sport2, AMC, Sundance channel, Film+, JimJam, Minimax, UP Network, Nickelodeon, Nick Jr., VH1, Senzi TV, Šlágr TV, Šlágr TV 2, Joj Cinema, National Geographic, Playboy, Duck TV, History Channel, Tuty, Fashion TV, TA3, Life TV, CT1, CT2, CT24, TV Región, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Auto Motor Sport, Spartak TV, Očko, Očko Express, Očko Star, Retro, Rebel, Relax, Music Box, Polo TV, Miestna TV Trebišov, Mestská TV Košice, Mestská TV Poltár, Humenská TV, Bardejovská TV, Moldava TV, TV7, TV8, TV9, TV Bratislava, TV Ružinov, TV Severka, TV Raj, Vega, TV Panoráma, TV Senior, TV Poprad, MTV Partizánske, TV Považie, Mestká TV Trnava, Central TV, TV Nitrička, Hlohovská TV, Regio TV, TV Locall, Regionálni televize, EuroNews, Al Jazeera, France 24, VTV4, UA TV, CGTN, CGTN Documentary, Armenia TV, Prima Plus

Balík Babylon
Brazzers TV, Reality Kings TV, Dorcel TV, Dusk TV, Erox HD, EroXXX HD, Leo TV, Extasy
TV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nepotešili teda. To aj ČT pýta poplatky, že aj jej programy vyradili zo základu?! A cena za „Veľký balík“ nie je príliš konkurencieschopná, keďže je tam málo plnoformátových staníc a veľa vaty. (Aj keď je samozrejme stále výhodnejšia, ako cena za Plustelku s balíkom Viac. 🙂 )
    No a čo novinky týkajúce sa DTH satelitnej divízie Antiku? Sú nejaké?
    .
    A jeden off-topic: vie sa, akú stanicu Plustelky (a či vôbec) ponúkne Towercom od zajtra ako FTA promo namiesto RiK-u?

    1. Pri satelitnej službe sa zatiaľ nemení nič. Teda okrem už spomínaného prelaďovania. Tlačová konferencia bola hlavne o novej ANTIK TV.

    2. Tu by som už s Tebou polemizoval. Cena za Veľký balík Antiku a Plustelku s Plustelkou Viac je porovnateľná, predsa však sa mi zdá, že Towercom má vyváženejšiu ponuku – uvádzam do pozornosti balík Viasatov a oba Eurosporty + Sporty čo mi pripadá lepšia kombinácia, ako Spektrum + National Geographic + History Channel a Arena sporty + Sporty. Aj filmová ponuka po započítaní mnou toľko znevažovaných Filmboxov vychádza v konečnom dôsledku lepšie pre Towercom. Na druhej strane na anténe citeľne chýba ČT24. Svorku regionálnych TV u Antiku samozrejme nepočítam, tie nie že nie sú plnoformátové, bolo by najlepšie ich sformátovať ako vadné files na harddisku.

  2. Ak si platím Sat.balik Všetko čo potrebuješ tak Antik TV bude stále pre mňa bezplatne?Kedy spusia službu nahrávania programov?

  3. Ano.Vlastme už tomu nerozumiem.Mam antik box mini3 a platím si Všetko čo potrebuješ a tam mám k balíku antik tv go zdarma. Teraz je nová aplikácia Antik tv.To nieje to isté?Tak si nemám inštalovať tu novú apku ale nechať antik tv go?

    1. Presne tak. Vy budete využívať aj naďalej aplikáciu ANTIK TV GO. Pri tejto službe zostáva všetko bez zmeny, vrátane programovej ponuky.

  4. Aha.Tak ďakujem.Len je čudné že je ta nová aplikácia prezentovaná ako rýchlejšia a v prehladnejsom vizuále.Som si myslel že je náhradou za antik tv go.

    1. Podľa operátora má byť neskôr aktualizácia aj pre ANTIK TV GO.

  5. Už by mali všetci „operátori“ tie pastanice od Narkózy a Hnoja dať do špeciálneho samostatného pakla, aby sa ukázala ich skutočná sledovanosť a (ne)potrebnosť. Takto sa len priživujú na ostatných staniciach. A stále budú len vydierať všetkých.

  6. Treba prejsť na sledovanietv.sk a hotovo. HD ako sa patrí, na niekoľko zariadení naraz. ja som nadmieru spokojný

  7. Ako vôbec to nevadí mohli by ich aj zrušiť aj tak sú tam otravné reklamy a v kuse

  8. Tak to je veľká pravda človek keď pozerá na TV sama reklama na grcanie a hlavné Markíza a JOJ môžete si ich aj nechať

  9. A čo česka Nova.Prima Plus.Prima Comedy.už nebudeme môcť sledovať?to nemyslíte vážne

  10. Prima Plus tam vidim a to je všetko…ani Eurosport1.2????

  11. V základnom balíku už ani regionálky , škoda, využívali sme STB na trasovanie do malých TKR.
    Všetko sa to kazí…..

    1. Pošli im žiadosť o zaradenie regionáliek do základného balíka. Ak nie, potom by mali všetkým platiť.

  12. Preco im platite ,su plateni z reklam???? mali by vam oni platit zato ze ich niekto este pozera….

  13. No , možno je čas začať pýtať pár centov aj za regionálky, možno s prosbou o dobrovoľný príspevok aspoň od divákov v DVB-T , nakoľko pozerajú grátis a výroba stojí dosť. Platenej reklamy niet a dotácií taktiež.
    Stačilo by od každej domácnosti aspoň po 1 euro ročne, aj to by pomohlo, silno nad tým uvažujem , možno od januára.

  14. dobrý deň vo veľkom balíku som narátal 70 TV programov ktoré ani nebudem sledovať tak začo mam platiť viac ? nech urobia tak ze si každý zákazník posklada balík podľa TV programov aké chce. Markízu a Joj určite veľa ľudí nesleduje ved klamú a zavádzajú v správach a tie reklamy ? ak už mám platiť za hnoj ktorý vysielajú tak nech reklamy zmiznú !!

  15. chvalabohu,tie konšpiračné narkozacke odpady nikomu chýbať nebudú

Komentáre už nie sú povolené.