Reklama

DIGI TV pridala do mobilnej DIGI GO nové programy, nie sú športové

Do mobilnej služby DIGI GO pribudli, podľa našich zistení, dva nové televízne programy. Predplatitelia služby tak môžu sledovať už aj slovenské verejnoprávne programy Jednotka a Dvojka. Ide vôbec o prvé nešportové stanice, ktoré sa objavili v mobilnej službe operátora.
Pokračovanie nižšie:


DIGI GO je mobilná televízia, ktorá umožňuje sledovať slovenským predplatiteľom programy prostredníctvom mobilných telefónov a tabletov, pracujúcich pod operačným systémom Android a iOS, v rámci celej EÚ. Stačí pritom len internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 1 Mbit/s. Kvalita streamu sa prispôsobuje podľa internetového pripojenia, prípadne si ju môže užívateľ nastaviť manuálne. Aktuálne je súčasťou služby dvanásť kanálov, z toho desať športových. Okrem Jednotky a Dvojky aj všetky DIGI Sporty a ešte aj Sport 1, Sport 2, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Golf Channel.

Cenna služby závisí od dĺžky predplatného, minimálne si však službu môžu záujemcovia predplatiť na 3 mesiace, kedy zaplatia 10 € (3,33 € mesačne), za 6 mesiacov 18 € (3 € mesačne) a za 12 mesiacov 30 € (2,50 € mesačne).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.