Reklama

DIGI Sport 4 bude dostupný už aj v susednej Českej republike

Česká DIGI TV doteraz ponúkala svojim predplatiteľom v Českej republike iba tri športové kanály DIGI Sport. Potom, čo sa podarilo získať slovenským športovým kanálom vysielacie práva aj na taliansku Serie A či anglický FA Cup, nebola by už, podľa operátora, kapacita troch športových kanálov pre odvysielanie kompletného športového obsahu dostačujúca.
Pokračovanie nižšie:


Od novej sezóny teda českým športovým fanúšikom DIGI TV pribudne štvrtý športový kanál s označením DIGI Sport 4 HD.

Z noviniek to ešte nie je všetko,“ hovorí Vladimír Rusnák, výkonný riaditeľ DIGI CZ. „Ani štvrtý športový kanál nie je tou poslednou skvelou správou pre našich futbalových divákov pred nadchádzajúcou sezónou. Sledujte nás, pretože čoskoro zverejníme ďalšiu programovú novinku, „uzatvára Vladimír Rusnák.

Slovenskí zákazníci platforiem skupiny Slovak Telekom budú mať tak k dispozícii, z rodiny kanálov DIGI Sport, navyše už len piaty športový kanál DIGI Sport 5 s prenosmi WTA, ako aj inými, ktoré nakúpi DIGI Sport iba pre územie Slovenskej republiky.

Pripomeňme, že DIGI Sport získal pre najbližšie sezóny taliansku Serie A s hviezdnym Cristianom Ronaldom v Juventuse. K tomu má naďalej práva na nemeckú Bundesligu a Premier League a druhú najvyššiu anglickú súťaž Sky Bet Championship. Novinkou vo vysielaní bude aj Anglický pohár FA Cup. Ponuku ostrovného futbalu dopĺňa navyše ešte škótska Premiership. Každý víkend tak budú môcť sledovať futbaloví priaznivci na kanáloch DIGI Sport desiatky hodín priamych prenosov, magazínov aj zápasových štúdií so zaujímavými hosťami.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. už len piaty športový kanál DIGI Sport 5 s prenosmi českej hokejovej extraligy, basketbalovej Euroligy mužov, turnajmi WTA,

    to by ste si mali opravit..to vysielala digisport minule roky,ale už basketbalova Euroliga bude na Orangesport a česky hokej už asi tiež nebudu mat! cize na digisport5 bude TENIS WTA a ATLETIKA-diamantova liga

    1. Vďaka za upozornenie. Vychádzali sme z údajov z aktuálneho programu.

  2. Takže tenis s babama WTA se stěhuje z DIGI Sport 4 nově na DIGI Sport 5. Takže mám brzp po radosti. Děkuju nemám zájem a ať si Češi celé to české DIGI bez WTA strčí někam!!

    1. nechapem aku radost ste chcel mat?tenis WTA nemoze byt vysielani v CZ na digi,lebo v CZ vlastni niekto iny práva na wta tenis…je to take tazke pochopit?tenis wta na digi moze byt iba na slovensku..cize odteraz len na digisport5

    1. halucinacie @

      Když je české Digi neschopné přeplatit Kelnera s WTA, tak má smolu a prdím na něj. Co je na tom těžké pochopit chytrolíne?!

    2. a kto vam brani ist preč?Digi už niekolko krat povedali,že oni su futbalova televizia!! ich priorita je futbal a to aj splnaju!! vsetky atraktivne ligy budu unich….zakaznici O2TV mozu cez vikend pozerat záznamy,,ak vas futbal nebavi,tak samozrejme pre vas digisport nieje určeny

  3. halucinacie @

    A já jsem snad někde psal to že mám české Digi? Že o tom nevím, když tak uveď kdy a kde? České Digi nemám a nikdy si ho nedáme dokud tam nebude WTA aj ATP. Pokud bych si jako Moravák tedy občan České republiky mohl na Slovensku koupit slovenské DIGI Slovakia tak jako třeba bez problému polské platformy aj když nejsem občanem Polska, tak ho mám již dávno!!!

  4. To je v riti, takze ked sa budu prekryvat dolezite zapasy, turnaje WTA, tak budu vysielat len jeden zapas na digi sport 5, lebo digi sport 4 uz vysiela aj v CR…To fakt nemozu mat Cesi svoj program????

    1. Mdrak @

      Přesně tak, Čehúni se zase snaží jen přiživit aby to měli levnější skrz sdílení ze Slovákama. Slovenské DIGI Slovakia bylo super že bylo WTA na DIGI Sport 4 aj DIGI Sport 5.

  5. Zdenek 18.07.2018 o 15:16
    Takže tenis s babama WTA se stěhuje z DIGI Sport 4 nově na DIGI Sport 5. Takže mám brzp po radosti.
    .
    Tu si písal niečo, z čoho celkom jasne vyplýva, že máš české Digi. Ak si to tak nemyslel, napriek tomu to takto vyznelo – a v tom prípade sa nabudúce vyjadruj viac jednoznačne. Lebo potom by nedávalo zmysel, prečo by si mal mať po radosti.

    1. dr. B. Nutty @

      Umíš něco jiného než osočovat. Ty jdi opravdu velký provokatér který jen ustavičně vyrypuje a ne že ne.

      Ukaž mi jednoznačně v tomto mém příspěvku
      „Takže tenis s babama WTA se stěhuje z DIGI Sport 4 nově na DIGI Sport 5. Takže mám brzo po radosti. Děkuju nemám zájem a ať si Češi celé to české DIGI bez WTA strčí někam!!“ to podle čeho to vyznělo tak že mám to české DIGI TV?

      Pokud jsem napsal že mám brzo po radosti může znamenat aj to že bych k němu přešel od stavájíciho operátora když by tam bylo to WTA. Vidím že vše od ostatních překrucuješ tak jak Ti to nejlépe pasuje.
      Diskutovat s tebou je opravdu zážitek a připomínáš Vladka který vždy prosazoval svou pravdu až přes mrtvoly.

    2. Nájdi si v slovníku, čo znamená slovo „osočovať“. Myslím, že v češtine bude ten význam rovnaký, ako v slovenčine. A potom mi to osočovanie ukáž v mojom príspevku, dobre? Ak nie, prestaň trepať.
      A áno, tentoraz som ťa provokoval. Akurát ty tu máš najmenšie právo niekomu vyčítať, že je provokatér. Stačí, ak si po sebe prečítaš, čo píšeš.
      A BINGO! Konečne som sa od teba prvýkrát dočkal záblesku logiky. Ten výrok od teba, ktorý som citoval, naozaj môže znamenať aj to, čo píšeš ty, že by si rád prešiel k českej Digi, ak by tam bolo WTA. Ale rovnako, ak nie pravdepodobnejšie to môže znamenať aj tú možnosť, ktorú som uviedol ja. A keďže tá zapadá do kontextu tvojho rozhovoru s nickom „halucinacie“, bolo to vysvetlenie, prečo si on (nie neprávom) myslel, že máš českú Digi. A odpoveď na tvoju otázku. Že existuje aj ďalšia možnosť nie je vôbec žiadnym prekrútením – napísal som predsa, že sa máš vyjadrovať jednoznačne, nie? A tvoje vyjadrenie jednoznačné nebolo, keďže si aj sám pochopil, že má minimálne dve vysvetlenia. 😀 Takže znovu trepeš, že ja niečo „prekrucujem“.
      Žiadneho Vladka nepoznám, „presadzovať“ je ďalšie slovo, ktoré používaš v danom kontexte úplne nezmyselne a keď si už nahodil tému, kto komu koho pripomína, tak ty mi pripomínaš istého JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryka Laholu. 😀

Komentáre už nie sú povolené.