Reklama

ANTIK predstaví tento týždeň viacero noviniek

Košický operátor ANTIK Telecom má v pláne už zajtra predstaviť novinárom na tlačovej konferencii, ktorá sa bude konať v Bratislave, viacero noviniek. Podľa pozvánky, ktorú máme k dispozícii, sa môžu zákazníci operátora tešiť na nové balíky a ceny TV služieb, ako aj spôsob objednávania a platieb. Okrem toho chce operátor predstaviť aj nové set-top-boxy a úplne nové aplikácie pre mobilné zariadenia.
Pokračovanie nižšie:


ANTIK má v pláne rozširovať aj obsah v 4K kvalite. Spomeňme, že už v súčasnosti vo vlastnej sieti ponúka predplatiteľom stanice Fashion One 4K, Nasa UHD a Pearl TV UHD. Či pribudnú ďalšie sa dozvieme už zajtra spolu s ďalšími informáciami na tlačovej konferencii. Všetko podstatné vám samozrejme prinesieme na našom portáli SatelitnáTV.sk. Sledujete nás.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Niekedy na jar som si v diskusii tipov, že Antikoncepcia bude prebalickovavat. Takže už je to tu. Teraz si tipujem, že najlacnejší balík za 0,99 Eur zdražie.

    1. No to asi áno, o zdražovaní základného balíčka sa už chvíľu šepká kade-tade. Tiež som zvedavý na nové set-top boxy (žeby Mini 3ST?) a aplikácie. A tá „Antikoncepcia“ sa teda zadarila, pobavilo. 😀

  2. to je jasné že základný balíček za 0,99€ zdražie poplatky narkóze a hnojke za to môžu

  3. uvidime ako to bude sluby sa slubuju a blazni sa budu radovat

Komentáre už nie sú povolené.