Reklama

Towercom vymení anténny systém na vysielači Snina – Magurica

V najbližší pondelok 11. júna od 10:00 do 14:00 je naplánovaná odstávka FM vysielačov (Rádio Slovensko, Rádio Devín, Rádio Lumen, Rádio_FM a Rádio Vlna) z kóty Snina – Magurica z dôvodu výmeny anténového systému. Počas tejto odstávky bude prevádzka dotknutých FM vysielačov preložená do náhradného anténového systému, ktorý bude zabezpečovať vysielanie od 11. do 26. júna so zníženým výkonom.
Pokračovanie nižšie:


V priebehu vysielania z dočasného vysielacieho systému tak môžu niektorí poslucháči, najmä v okrajových častiach pokrytia, zaznamenať zhoršenie prijímových podmienok.

Dňa 26.06.2018 v čase 00:00 do 06:00 hod. príde k ďalšiemu prerušeniu FM vysielania na vysielači Snina – Magurica a to z dôvodu prechodu prevádzky z náhradného anténového systému do nového anténového systému.

V poradí tretiemu prerušeniu FM vysielania dôjde ešte aj 29. júna a to v čase od 09:00 do 12:00, kedy budú prebiehať nutné merania kvalitatívnych parametrov nového anténového systému.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mohli by sa prísť pozrieť aj do Bánoviec nad Ondavou, lebo ten vysielač nejako šumí na miestach, kde je na neho výhľad, najmä oblasť Sečoviec.

    1. Vysielač Bánovce nad Bebravou – silo železničná stanica patrí spoločnosti Expres Net.

  2. Pre RTVS prevádzkuje všetky vysielače Towercom. V minulosti ho prevádzkoval expresnet. Takže Towercom je zodpovedný za distribuciu.

    1. Towercom je v Bánovciach nad Ondavou len v prenájme u Expres Netu

Komentáre už nie sú povolené.