Reklama

Telekom zvýši ceny pevných služieb. Dotkne sa to aj Magio TV a Magio Sat

Telekom pripravuje plošnú zmenu cien pevných služieb pre existujúcich i nových zákazníkov s 24-mesačnou viazanosťou. K úprave cien dôjde od 1. augusta 2018 pre hlasové, dátové i TV služby. Zmena sa tak dotkne aj zákazníkov Magio TV a Magio Sat. Ceny mobilných služieb ostávajú naďalej nezmenené. Zmena cien sa navyše netýka ani zákazníkov sesterskej DIGI Slovakia.

Podľa operátora je hlavným dôvodom k zvyšovaniu služieb inflácia na Slovensku za posledné roky, ďalšími sú rastúce náklady i vývoj situácie na niektorých trhoch ako napríklad TV poplatky za viaceré stanice.

Zvýšenia cien pevných služieb a najmä TV balíčkov boli na slovenskom trhu realizované väčšinou už v minulom roku, no Telekom pristupuje k zmenám neskôr, aj vzhľadom na ďalší očakávaný rast nákladov v budúcnosti,“ uviedol operátor.
Pokračovanie nižšie:


Zmena sa týka iba hlavného mesačného poplatku, nie za prenájom koncových zariadení či doplnkových služieb ako Magio Archív či TV balíčkov.

Dotkne sa zákazníkov s 24-mesačnou viazanosťou. Zmena sa neaplikuje tým, čo využívajú služby s 12-mesačnou viazanosťou alebo za plné ceny bez viazanosti.

Zmena cien bude realizovaná podľa počtu služieb v balíku. Pokiaľ má zákazník iba jednu službu, cena sa zvýši o 0,90 € mesačne. Ak má zákazník dve alebo tri služby, zvýši sa cena každej o 0,60 € mesačne. Cena balíka dvoch služieb sa zvýši o 1,20 € mesačne, balík troch služieb o 1,80 € mesačne.

Telekom bude o zmene cien priamo informovať aj svojich zákazníkov listami, e-mailom či SMS správami a keďže ide o podstatnú zmenu zmluvných podmienok, budú môcť zákazníci od svojej zmluvy odstúpiť do 31.7.2018, resp. do jedného mesiaca od oznámenia tejto zmeny.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pre Redakciu , to ako že po 31.07.2018 , zaplatím viac za net ako platím do teraz ? , platím net 15,00 € , tak po 31.07. budem platiť viac než 20,00 € na 1mesiac ?

    1. slepece slepy co si nevie precitat clanok, tebe by som dal aj 30 eur mesacne

    2. Tu vidno, že život je najlepšia škola Zetor, tie samé jednotky ti boli zrejme nanič, keďže pri zvýšení cien za Magio TV a Magio Sat Ty vidíš Magio Internet

  2. zetor zetor zvýšia ti to o 90 centov máš to v tom článku čítať s porozumením ta v škole neučili hlavne že chceš zakladať sat platformy

  3. pre Matt33 , čítať viem takže v škole ma to učili , aj keď je pravda že už školu tento týždeň končím . aj tak som mal vždy na vysvedčeniu samé jednotky ,a ktej platforme , už ma to aj trochu prešlo.mám aj iné záľuby. rád pozerám politiku a MS vo futbale

  4. aspon ze nemam magio tv a hadam nezdrazia internet lebo hned pojde prec a zrusim zmluvu :))

  5. Ak sa neúmerne navýši,dovi a dopi.Aj tak mám ten dojem že sú najdrahší na trhu.

  6. hmm takže 0.60€ mesačne .. no čo už jedno pivo naviac nebude 😉

  7. Telekom je kvalita za ktorú sa platí.Ponúkam svoju skúsenosť:mal som DIGI kábel-každodenné výpadky.Wifi internet od Kinet-nepoužiteľné (výpadky+padanie rýchlosti).Mal so Plustelku-po prechode do DVB-T2 výpadky/strata signálu=nepozerateľné.Telekom služby využívam niekoľko rokov-maximálna spokojnosť a kvalita.

    1. Pred mnohými rokmi som si chcel zaviesť ‚drôtový‘ internet, známi ma odrádzali od Slowakische Telekom, tak som šiel k ich „konkurencii“.
      Potom s veľkým humbukom zavádzali neskôr optiku v našom meste, len ju dali do trochu širšieho centra, tak isto ako „LABUŤ“ i ešte jeden operátor. Takže niekde vedľa seba sú vedené dve i tri optiky, no mimo centra nič, lebo vraj sa im to neoplatí, hoci sú i tam pod chodníkmi urobené „kolektoríky“. Takto viac nadoja, oni i ich „konkurencia“.
      Ešte i ten „železný drôt“ spomalili asi o pätinu (ST → DT, lebo ‚drôty‘ pod chodníkmi sú ich), hoci by to malo byť opačne, pretože to i oni sľubovali nielen reklamne. Nechcem tvrdiť, že to „nejako“ obmedzujú, ale aspoň mne sa to tak zdá.
      Takže by som im nerobil žiadnu reklamu, platenú ani neplatenú. ☻
      Ale tam, kde nie je dobrý signál DVB-T, sa aspoň nemusia na nič sťažovať. ☺

  8. telekom bol najdrahší aj vždy buďe aspoň keby nedávali ku každej službe 24 mesačnú viazanosť mam od nich magio tv cez satelit balik L

    1. maximálne súhlasím,!!! odporúčam Freesat, zatiaľ najlacnejšie a skoro vysiela rovnaké programy ako Magio, a zapojte hoci aký internet , a vždy bude lacnejšie ako od telekomu Internet+TV.

  9. kedy bude Nova TV na telekome ked môže byť skyliku proč nie telekome

    1. Mam magio sat a tiez chcem ceske kanaky a tych 90 centov nejako predycham nie je to az take hrozne

Komentáre už nie sú povolené.