Reklama

Spektrum Home s lokálnou verziou pre SR a ČR

Platený dokumentárny kanál Spektrum Home je od pondelka 18. júna dostupný operátorom v špeciálnej lokalizovanej verzii pre slovenský a český trh. Vďaka tomu si budú môcť diváci užiť plne lokalizovanú verziu stanice bez reklamných predelov a infografiky v maďarskom jazyku. Informoval dnes o tom prevádzkovateľ kanálu, spoločnosť AMC Networks International – Central and Northern Europe.
Pokračovanie nižšie:


Nový feed pre Českú republiku a Slovensko nahradzuje ten doterajší, ktorý od spustenia stanice v roku 2005 pokrýval ako ČR, SR, tak aj Maďarsko. Od 18. júna bude tak českým a slovenským divákom môcť Spektrum Home ponúknuť plne lokalizované programy v českom jazyku s menším počtom prestávok medzi programami.

Spektrum Home prináša vo vysielaní programy pre domácich majstrov. Zameriava sa na bývanie, dom a záhradu a je cielený na divákov, ktorí hľadajú inšpiráciu, konkrétne rady a odporúčania odborníkov ako vykonať úpravy na svojom domove vlastnými rukami.

V letných mesiacoch ponúkne Spektrum Home aj niekoľko nových relácií. Kompletný program stanice môžete nájsť vždy v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Viete mi povedať, v ktorej platforme reálne ide Spektrum Home z CZ-SK feedu? Lebo mám možnosť overiť, tak ani UPC, ani Magio Telekom nemajú túto verziu, stále ponúkajú maďarský feed.

    1. Asi nikde. DIGI a Magio preberajú program od freeSATu a ten má HU verziu aj s HU EPG.

  2. Tak dnes v priebehu dňa to nakoniec nabehlo u všetkých operátorov… Čiže o deň neskôr ako bol plán.

Komentáre už nie sú povolené.