Reklama

V DVB-T bude vysielať v máji nekódovane športový kanál

Spoločnosť Towercom pripravila pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, po niekoľkomesačnej pauze, ďalšiu ochutnávku. Tentokrát bude možné sledovať cez DVB-T voľne športovú stanicu Sport2, ktorá bude dostupná dočasne voľne od 2. do 31. mája. Diváci si tak budú môcť vychutnať nielen prenosy F1 Veľkej ceny Španielska a Monaka, ale aj duelov najvyšších futbalových líg Talianska a Francúzska či zápasov ATP turnajov Mníchov BMW Open a Istanbul Open.
Pokračovanie nižšie:


Fanúšikovia F1 sa môžu tešiť na prenosy Veľkej ceny Španielska v termíne 11.5.-13.5.2018 a Veľkej ceny Monaka od 26.05. do 28.05.2018. Pre futbalových nadšencov Sport2 zaradil do vysielania zápas 37. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A, kde sa predstavia semifinalisti Ligy majstrov AS Rím a Juventus Turín. Kompletný TV program nielen stanice Sport2 nájdete už tradične v sekcii TV Program.

Program Sport2 sa bude šíriť v rámci 1. a 4. multiplexu vo formáte MPEG4. V prípade prvého multiplexu sa objaví ochutnávka už tradične na infokanáli, ktorý tak dočasne nebude v terestriáli dostupný.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Towercom asi prispal!Hovorilo sa o nových produktoch a kde tu nič prešiel apríl a nič nové.

  2. Rozšírenie služieb predpovedali na druhý štvrťrok. Ak teda 30.6. pridajú čo i len jednu stanicu, už je sľub splnený. Aj ja ich otravujem a tu je 100% politická odpoveď, keď vám 19 slovami nepovedia nič : všetko informácie ohľadom pripravovaných zmien a služieb budú vopred zverejnené. Sledujte nás aj naďalej a neujde vám žadná dôležitá informácia.
    Ďakujeme
    S pozdravom
    Tím Plustelka
    Nejaké informácie o novom produkte sľúbili priniesť po Veľkej noci. Nezabúdajme, že aj Vianoce sú po Veľkej noci. 🙂

  3. 4 multiplex v Žiline ide niekomu mám zaplatené do decembra od sobotu mi nejde

    1. Ide s výpadkami, pretože jeho výkon stále kolíše, keby svietili 50 kw tak pokryjú 1/4 Slovenska, no nie súčasných 5 až 9 kw ako kedy 🙂 troly

  4. Slovenské dvbt v Holíči nechytnem, iba lokalne, ktore vysielaju v takej polarizacii, ako ceske dvb-t a rakuske. Hlavne ze platim koncesionarske popkatky a tie stanice vobec nechytnem.

    1. pre Ivan: Akože nechytíš slovenské DVB-T ? ? ? Veď nad Holíčom na kóte Veterník je vysielač MUX 2: 56. kanál a MUX 3: 27. kanál. A na anténu SITO s predzosilňovačom by si mal chytiť aj vysielač Borský Mikuláš a vysielač Veľká Javorina z ktorého vysiela aj MUX 1 a MUX 4.

Komentáre už nie sú povolené.