Reklama

Telekom pripravuje pre svojich zákazníkov ďalšiu exkluzívnu TV stanicu

Ponuky televíznych platforiem Telekomu sa už v blízkej dobe môžu rozšíriť o ďalší nový televízny kanál. Nepôjde však o bežne dostupnú stanicu, ale o exkluzívnu, ktorá bude k dispozícii výlučne iba zákazníkom operátora.
Pokračovanie nižšie:


V súčastnosti majú možnosť sledovať zákazníci televíznych služieb Magio TV, Magio GO a Magio Sat, exkluzívne až šesť televíznych programov, päť športových kanálov DIGI Sport a detskú Ťuki TV. Novinka tak bude už siedmim exkluzívnym programom u operátora.

Podrobnosti o plánovanom spustení nového programu ešte nie sú známe, operátor chce o nich informovať na tlačovej konferencii, ktorá sa bude konať v najbližší utorok 29. mája 2018. „V MAGIO TV športom kraľuje Digi Sport. Rozprávky a detské príbehy prináša ŤUKI TV. Stále to však nie je všetko z nášho exkluzívneho obsahu,“ uvádza operátor v pozvánke na tlačovú konferenciu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To som strašne zvedavý čo z nich vylezie

    1. Emanuel Bacigala z Popradu
      vyfasoval karbobrúsku zo skladu…

  2. Čo už môže byť na akejkoľvek TV stanici exkluzívne?

    1. To, že ju bude mať v ponuke výlučne len tento jeden operátor. (Exkluzívny = výlučný.)

  3. Vynikajúca správa na Facebook Fanpage a Skupine Magio Televízia bude budúci Týždeň LIVE Stream a Pozývam vás všetkých čítateľov k jej Sledovaniu

  4. Bude to filmovy kanal, spustit sa to ma naraz so sluzbou magio kino.

  5. Sprostost. Načo su nam mad.kanale. Radšej o 2 športove naviac. Potom bude záujem.

  6. Nech už radšej koňečne vykopú optiku v Kozárovciach ako prirávať ďalší program, bolo mi povedané, že výkopové práce budú zahájené v marci a uz je koniec mája a stále nič…

  7. Nikto nikoho nenúti predplácať si maďarský balík a sledovať maďarské televízne stanice. Na Slovensku je však početná, asi 500 000 minorita, u ktorej tieto stanice sú žiadané. Ak by z toho Telekom neprofitoval, takýto balík by neexistoval, počet abonentov je však značný a oni vítajú aj rozširovanie tohto balíka o ďalšie stanice.

    1. Áno, to je jedna vec, a okrem toho mi ešte napadlo, či náhodou nezdieľajú prenosové kapacity s UPC, ktorá prevádzkuje sat. platformu v Maďarsku. V tom prípade by ich to zaradenie maďarských programov nestálo takmer nič navyše v porovnaní s tým, ako by im stúpli príjmy.

    2. Áno, mnohé maďarské stanice zdieľajú s UPC DIRECT HUNGARY, ako aj s DIGI TV HUNGARY. Mnohí kritici sú však neznalí, laici, čo sa týka satelitného vysielania. Častokrát ich kritika je neopodstatnená. Ako raz uviedol riaditeľ marketingu spoločnosti DIGI SLOVAKIA na Facebooku v komunikácii s klientom, kapacita transpondérov nerastie na stromoch. Čím naznačil, že aj pridávanie nových staníc je limitovaný a práve preto sa zdieľajú mnohé stanice s inými providermi.

  8. No tak to je fakt exkluzívny kanál ci boha,folklorika………

Komentáre už nie sú povolené.