Reklama

Skylink sprístupní na nových kartách Next úvodné promo

Skylink vychádza v ústrety zákazníkom, ktorí si objednajú druhú kartu (Next) do domácnosti. Kým doteraz po objednaní druhej karty a jej doručení poštou na adresu museli zákazníci čakať aj niekoľko dní na jej aktiváciu, od júna sa to má zmeniť. Operátor sa rozhodol pri každej novej Next karte sprístupniť okamžite po jej objednaní špeciálne 14 dňové promo vysielanie.
Pokračovanie nižšie:


V praxi to znamená, že pošta doručí dekódovaciu kartu väčšinou do 7 dní a pokiaľ zákazník kartu vloží do prijímača ihneď po jej obdržaní, nabehnú mu tak všetky programy, na ktoré má nárok podľa hlavnej karty. Doba aktivácie novej Next karty môže trvať v prijímači, alebo CAM module približne jednu hodinu. Výhoda pre zákazníka je, že nemusí čakať na spárovanie platby v samotnom systéme operátora, ktorú pošta vybrala za dobierku, ako tomu bolo doteraz. Sledovať programy bude tak možné už v deň doručenia karty.

Karta Next je dekódovacia karta určená existujúcim zákazníkom Skylinku s aktivovaným plateným balíčkom, ktorí chcú sledovať programy Skylinku na dvoch televízoroch nezávisle od seba v rámci jednej domácnosti. Ponuka druhej karty kopíruje materskú kartu a zákazník za druhú kartu Next už nemusí platiť zase celú sumu balíčka, ale zaplatí iba jednorázový ročný poplatok. Podľa aktuálneho cenníka je to 44,40 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Taký Freesat má druhú kartu za 1,44€ ročne, takže hento tu za 44,40€ je len ďalšie zderstvo zo strany Slizlinku. Promo-nepromo.

    1. Pepo: ja som písal o karte Next pre 2. prijímač v domácnosti, nie o servisnom poplatku.

  2. Už pred x rokmi som im to debilom y krát písal, prečo má zákazník ešte z dní čakať na oživenie karty next, keď ju už zaplatil dobierkou.že vraj pokial im neprídu peniaze na účet.Prečo im to v tých tekviciach nenapadlo skoršie.Dnes je to už pasé, next s už asi nikto neobjednáva.

    1. Veď práve preto to robia, lebo si to už nikto neobjednáva. Hlupáci začnú konať rozumne až vtedy, keď už nemajú inú možnosť. 😀 Ale stratená dôvera zákazníka sa získava veľmi ťažko.

  3. Tak ja som v týchto dňoch so Skylinkom skončil. Neustále zvyšovanie cien za takmer rovnaké ponuky a nerovný postoj k svojim zákazníkom zo strany Skylinku ma už prestalo baviť.

    1. K vôli cenám som to aj ja už zo Skylinkom ukončil

    2. Martin: ja mám teraz Flix, na aerial.sk sa dá kúpiť ročné predplatné aj s kartou za 55€ (alebo za 39€, ak k tomu zákazník zoberie od nich aj prijímač – čo často treba, lebo na príjem tejto platformy je nutný prijímač s podporou nového kodeku h.265 / HEVC). Čiže za cenu servisného poplatku u Slizlinku máš oveľa viac pozerateľných TV staníc. Nevýhoda je, že ani srnky netušia, aké ceny a akcie budú mať po skončení ročného predplatného. A štandardné (neakciové) ceny u nich nie sú bohviečo.

  4. kazdy tu len pindate a este aj klamete..kazdy z vas ten skylink doma ma….tak aspon netrepte…a nextka nestoji ziadnych 55…44,40 stale..

    1. Inak jesť ti chutí? Horúčky nemáš? Ak neblúzniš v horúčke, tak potom si to ty, kto tu klame. Alebo si ovca, ktorá drzo obviňuje iných z klamstva, len aby si pred sebou obhájila vlastnú hlúposť, kvôli ktorej sa zubami-nechtami drží Slizlinku. A v článku aj v mojom komentári je cena 44,40 za kartu Next uvedená správne, takže ty netrep.

    2. Nemožno spochybňovať morálne právo ‚jasomja‘ mať vlastný komentár ☺.

    3. 199928: Veď to ani nikto nespochybňuje, alebo sa ti zdá, že áno? Ale keď v tom komentári ‚jasomja‘ píše somariny a drzo obviňuje iných z klamstva, hoci to nemá ako dokázať a ani nemá odkiaľ vedieť, či klamú alebo nie, tak si zaslúži vynadať. A keď ma už chceš chytať za slovíčka z iných komentárov, nezaškodilo by, keby si to robil v správnom kontexte. 😉

  5. a podobne mne serpo končí na budúci mesiac,a adios slizlink.A aj mi dali ponuku že na rok zaplatím 66 ečiek a budem mať balík smart.Dakujem neprosím,mám pozemák tv narkoza z nekonečnými reklamami tú nepotrebujem a cez net si pozriem čo chcem.

Komentáre už nie sú povolené.