Reklama

Plustelka: Novo registrované zariadenia budú už bez mesačného proma

Noví zákazníci terestriálnej platformy Plustelka, ktorú prevádzkuje spoločnosť Towercom, už nezískajú po registrácii zariadenia mesačné promo vysielanie celej ponuky, ako tomu bolo doteraz. Towercom sa rozhodol s platnosťou od 1. mája 2018 toto úvodné 30 dňové promo vysielanie, po registrácii nového zariadenia, ďalej už neponúkať. Z akého dôvodu, nie je známe.
Pokračovanie nižšie:


V praxi to znamená, že pokiaľ budú chcieť noví zákazníci sledovať ponuku Plustelky, budú si musieť automaticky po registrácii zaplatiť aj za programový balíček Plustelka Štandard. Ten ponúka operátor aktuálne za 5,99 € mesačne.

Tento mesiac bude tiež ukončená možnosť predplatiť si samostatne balík Plustelka Premium s programom Eroxxx. S platnosťou od 20. mája 2018 si budú môcť tak tento balík objednať už iba zákazníci s aktivovanou službou Plustelka Štandard.

Digitálna terestriálna platforma Plustelka je oficiálne dostupná na Slovensku od 1. mája 2013 v rámci štvrtého terestriálneho DVB-T2 a z časti aj prvého DVB-T celoplošného multiplexu. Platforma ponúka programy ako v SD tak aj v HD kvalite. Všetky sú šírené už v kompresnom formáte MPEG-4 (H.264) a kódované systémom Irdeto.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.