Reklama

Humor+ dva týždne nekódovane v maďarskom DVB-T

Od 14. do 27. mája bude vysielať nekódovane (FTA) v maďarskom DVB-T kanál Humor+. Dohodol sa na tom prevádzkovateľ maďarskej terestriálnej platformy MinDig TV Extra, spoločnosť Antenna Hungária, s vysielateľom TV2 Média Csoport Zrt. Diváci tak môžu sledovať po dobu dvoch týždňov zadarmo kanál so zameraním na zábavu.
Pokračovanie nižšie:


Popri Humor+ vysiela stále nekódovane, u našich južných susedov, aj nový filmový kanál Film4, ktorý má byť dostupný voľne až do konca mesiaca. Okrem toho MinDigTV Extra dočasne sprístupnila všetkým svojim predplatiteľom s aktívnou kartou navyše detský kanál Cartoon Network. Ten je v rámci akcie (od 10. mája do 15. júna) dostupný v Základnom balíku platformy. Bežne je pritom súčasťou Rodinného balíka.

Humor+ je k dispozícii divákom v multiplexe D, podobne ako aj ďalší dočasne voľne šírený kanál Film4. Po ukončení ochutnávok budú programy opäť zakódované systémom Conax a k dispozícii iba predplatiteľom MinDig TV Extra, obdoby našej Plustelky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu, včera som na wikipedii v sekcii,Television in Hungary našiel Pro TV. Hungary, môžte zisitiť viac informácií?, plánuje CME spustiť pre Maďarsko, túto stanicu,za odpoveď ďakujem

    1. CME sa chce zbaviť všetkých TV, načo by investovala do HU trhu? To nedáva zmysel.

  2. Takže podľa Wikipédie je to chyba pri aktualizácii stránky – Television in Hungary?, je to pod National Channels.

    1. Pozri si dátum poslednej obsahovo relevantnej aktualizácie tej stránky na Wiki. Informácie na ‚menších‘ jazykových mutáciách Wikipedie totiž bývajú veľmi často neaktuálne.

    2. Zabudol som dodať, že sa to samozrejme týka aj lokálnych tém na anglickej Wiki, keďže sú to často preklady z lokalizovaných mutácií.

Komentáre už nie sú povolené.