Reklama

Telekom: FilmBox Premium HD a HBO 3 dočasne pre všetkých

Špeciálnu ochutnávku filmového kanálu FilmBox Premium HD pripravil pre svojich zákazníkov nakoniec aj Telekom. Zatiaľ čo väčšina operátorov sprístupnila kanál zákazníkom už v piatok 13. apríla, Telekom začal s ochutnávkov až dnes. Promo vysielanie pre zákazníkov televíznych služieb Magio TV a Magio Sat potrvá ale dlhšie, až do 16. mája 2018.
Pokračovanie nižšie:


Nebude to však jediná ochutnávka, počas víkendu sprístupní operátor všetkým svojim zákazníkom navyše aj prémiový kanál HBO 3. V priebehu víkendu si tak diváci budú môcť vychutnať začiatok 2. série svetoznámeho seriálu WESTWORLD. Promo akcia kanálu HBO 3 začne v sobotu 21. apríla a potrvá až do pondelka rána 23. apríla.

V prípade, ak sa kanály nezobrazia počas akcie v Magio boxoch automaticky, zákazníkom odporúčame reštartovať box s diaľkovým ovládaním. Užívatelia satelitnej služby nájdu HBO 3 na pozícii číslo 40, FilmBox Premium HD na pozícii číslo 49.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekom IPTV:môžem potvrdiť-od dnes FilmBox Premium HD už free.SD verzia blokovaná.Bol nutný reštart STB.

  2. Keby radšej na IPTV telekomáci pridali Prima Zoom HD !!

    1. Tento rok sa naopak očakáva vyradenie ostatných kanálov Prima v SR……uvidíme či k tomu dôjde-oficiálne ich nikto nešíri.

    2. Možno keby na to niektorí ľudia v médiách neupozorňovali, tak by ich nemuseli vyraďovať. Vždy ma prekvapí keď vidím komentár že niekto chytí nejakú stanicu čo by nemal alebo niečo nie je blokované. Hlupák sa vychvaľuje dovtedy, kým mu to nezablokujú.

Komentáre už nie sú povolené.