Reklama

SatelitnáTV.sk v novom šate

Od stredy 25. apríla sme sprístupnili všetkým návštevníkom portálu SatelitnáTV.sk novú grafickú verziu stránok, ktorú sme sa snažili zjednodušiť a hlavne prispôsobiť vašim požiadavkám a potrebám.

Dlho sme zvažovali nad úpravami na našom webe a nakoniec sme sa rozhodli celý web maximálne zjednodušiť a sprehľadniť, tak aby neunikla žiadna správa či článok ani návštevníkom, ktorí nechodia na náš web každý deň.
Pokračovanie nižšie:


Na hlavnej stránke je možné vidieť vždy najnovšie správy zo všetkých kategórií, ktoré sú zoraďované podľa dátumu.

Z dôvodu narastania návštev z mobilných zariadení, ktoré už teraz dosahujú viac ako 50 % všetkých prístupov, bola vylepšená aj webová verzia stránok. Okrem grafických úprav je k dispozícii všetkým návštevníkom konečne už aj vyhľadávanie.

Najnovšie komentáre sú teraz zobrazované v spodnej časti a to na každej stránke webu. Zobrazované sú už aj na webovej verzii. Na základe vašich častých požiadaviek o zobrazovaní viacerých posledných komentárov, sme vytvorili aj špeciálnu stránku Posledné komentáre, kde nájdete vždy posledných 22 komentárov.

S vylepšovaním určite nekončíme. Máme ešte niekoľko ďalších plánov, o ktorých ale zatiaľ hovoriť nebudeme. Spomenúť však môžeme vylepšovanie TV Programu, kde už aktuálne máme v ponuke takmer 80 kanálov. Od marca pribudnú navyše už aj prémiové stanice HBO, HBO2, HBO3, Cinemax a Cinemax 2. Novinkou je tiež zvýrazňovanie priamych prenosov, seriálov, filmov a dokumentov.

Veríme, že sa Vám náš nový jednoduchý vzhľad stránok páči. Ak by ste mali akékoľvek pripomienky či nápady, môžete ich napísať na náš redakčný mail, prípadne do komentárov pod touto správou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vynakjúci nový vzhľad super práca SatelitnaTV.sk

  2. Je to lepsie ako predtym. Jedine co by som zmenil je vsetko zmensit na 90% velkosti. Hlavne to pismo tituliek clankov mi pride az zbytocne velke.
    Ked nastavim v prehliadaci 90% tak je to super.

  3. a super už je tam minule som musel čekat dlhooo na koment (Y)

  4. Je to super, ani niet, čo by som vytkol. Akurát v TV programe by to chcelo Filmboxy, že čo tam vlastne chodieva a takisto mi chýba Arena Sport a Cartoon Network.

  5. Výborne , už ozaj potreboval úpravu, teraz sa mi páči. Akurát ešte dávať viac obsahu , ak sa dá. Každý deň aspoň trošku. / nie Troškovú /

  6. Nová grafická verzia stranok je skvelá , tak nech sa darí .

    Braňo z mesta Martin .

  7. Takto vyzerala pôvodná verzia: http://www.1url.cz/kt8Op

Komentáre už nie sú povolené.