Reklama

Plustelka vyradila hudobnú televíziu Óčko a vrátila späť VH1

Od 3. apríla je v ponuke terestriálnej platformy Plustelka opäť stanica VH1. Hudobný kanál, ktorý z Plustelky vyradil Towercom od januára 2018 sa tak po troch mesiacoch vrátil opäť do ponuky. Naopak vyradený bol český hudobný kanál Óčko, ktorý mohli sledovať predplatitelia iba tri mesiace. „Rozhodli sme sa tak na základe podnetov od našich divákov,“ uvádza operátor.
Pokračovanie nižšie:


VH1 je šírená vo štvrtom celoplošnom multiplexe, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. Kanál je kódovaný systémami Irdeto (CAID: 0668 a 069A) a vysiela v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Prijímať ho môžu všetci predplatitelia, ktorí majú predplatený balíček Plustelka Štandard.

Hudobná stanica VH1 je určená pre publikum každého veku. Prináša to najlepšie zo súčasnej svetovej populárnej hudby, ako aj hity zo 60., 70., 80. a 90. rokov.

Kompletnú ponuku Plustelky nájdete na tejto špeciálnej stránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Také to manévre v ponuke sa ne vypláca, veď sa pozrite čo to robí zo Skylinkom, dobré programy odobrajú viď Travel Channel HD a nezmysly s 0,07% sledovanosťou pridávajú ,pre redakciu, kedy príde to ich rozšírovanie ponuky?

  2. ked uz chceli usetrit, a dat cz kanal, mohli dat RETRO MUSIC

  3. Ešte by mohli vymeniť aj Markízu,Domu,Dajto a dať miesto nich normálny kanál.

    1. Presne tak, a to isté platí aj pre Primu Plus a JOJ HD.

    2. Nie! Kdeze! Joj HD nie. Jeden z mala HD v eteri. Ale Prima Plus HD nech si berú do čerta, takisto barrandov family, veštiareň.
      A nech zoberú aj markízu, dajto a doma. Miesto nich nech dajú ČT HD a pridajú na bitrate.

  4. Nevie niekto kedy bude to rozširovanie Plustelky ? Ešte by mohli vyradiť Primu Plus a Joj HD ( jojka je akože v pohode ale myslím si že kludne stačí iba v sd a 1-krát).

    1. Vieš, čo je to za utrpenie pozerať joj SD na veľkoplošnej? Je to totálne neostré a zlý bitrate robí štvorčeky v dynamických scénach. Ja som zase za vyradenie joj SD. A vyradiť Prima Plus, barrandov family a veštiareň. Dať ČT do HD. Vyradiť markízu, dajto a aj doma. Misto toho zase pridať na bitrate, napr. nech presunú športové kanály do iného muxu a pridajú na bitrate. Veď uvoľnené miesto bohate stačí.

    2. No práve JOJ SD má aspoň u relácií, ktoré sú downscaled z HD, obraz dosť kvalitný. Mne to žiadne štvorčeky ani pri dynamických scénach nerobí. Bitrate 3,2-3,5 Mbps nie je zas tak málo, ani u MPEG-2. Asi to závisí od prijímača, niektoré môžu mať obraz v SD mizerný napriek tomu, že v HD (prípadne v UHD) excelujú. S tou Primou plus, vešticami a Mrdkízou súhlasím, preč s nimi, ale kým je JOJ HD v platenej ponuke a SD je FTA, tak by som radšej vyhodil tú HD. Okrem toho, o zložení platenej Plustelky rozhoduje Towercom, zatiaľ čo o FTA staniciach vysielatelia, ktorí si platia miesto v MUX-och – Towercom nemôže porušovať zmluvy a len tak vyhadzovať / meniť kodek, dátový tok atď. bez povolenia, resp. dodatku k zmluve. Ďalej, Towercom má ďaleko väčšie príjmy z poplatkov od FTA staníc, než z Plustelky. Takže podčiarknuté a sčítané: je ďaleko reálnejšie vyhodiť JOJ HD, Primu plus a Mrdkízu, než JOJ SD, veštice a Barrandov family.

  5. VH1je kvalitka,aj VH1 Classic.Óčko-tej stanici nerozumiem.A ozaj:máme apríl v plnom prúde-kde je avizované rozširovanie Plustelky,alebo Plustelky VIAC,nové vysielače-zlepšenie pokrytia mux4-nové stanice-AVIS/Towercom rozšírenie ponuky…atď?

  6. Za návrat stanice VH1 ďakujeme, veľmi pozitívna zmena. Už „len“ 5 staníc čaká na výmenu.

  7. Čo sa deje, že v SR rušia operátori Očko? Aj UPC ho teraz zrušila. Mne ten kanál vyhovoval hlavne večer a cez víkend ale a to tu teraz nejde. Pýtaju si za to nejaké poplatky alebo len proste nie je o tú stanicu záujem?

    1. Od vzniku „StaniceO“ bola cena 1Kč/rok/operátor , ale tieto zmluvy skončili (alebo končia) a nové sú „štandardné“ podľa počtu abonentov a s dosť uletenou jednotkovou cenou. A ešte si mysleli vyzbierajú extra peniaze za slovenskú mutáciu.

    1. Prima plus súhlas, ale Joj HD? Skôr JOJ SD je tam zbytočná. Vyhodiť by kludne mohli aj Barandov family…

    2. Nesúhlasím Joj SD a Barrandov Family sú,lebo si platia a každý ich má zadarmo na dvb-t,ale Markíza ,Doma,Dajto,Prima Plus,tie by mali stade čo najskôr vyhodiť,lebo za tie si platíme mi všetci,ak máme plustelku.

    3. Joj SD vysiela zadarmo pre všetkých divákov (jojka si za to platí ). Joj HD je platená a určite ju nedajú len tak free a keby vyradili SD v Dvbt tak by to tu rovno mohli zabaliť pretože prídu o sledovanosť.

    4. keby sa HD kanály viac rozšírili, tak by JOJ ani markíza moc nevyskakovali. Navyše to HD, že vraj HD od markízy. Kdeže. To je 1280×768, žiadne HD.
      Vyradiť Prima plus, barrandov family a veštiareň, potom markízu, dajto a doma. Uvoľnené miesto využiť na preklopenie ČT do HD. Potom pridať na bitrate, hlavne pre tie vaše športové kanály, čo sa furt sťažujete, že nemáte dobrú kvalitu. A môžu vám aj jeden športový dať do HD.

  8. VH1 vysiela aj roky 2000 – 2010. We are 00, We are 10….. VH1 Classic ide hlavne po 90-te roky.

  9. vh je odpad
    ale kedy už konečne date eurošporty do hd,
    grcam keď vidím tie mazaniny ako za komančov na vhs,a to máme rok 2018 a dvbt2 technológiu

    1. Nevidím dôvod prečo by mali zbytočne mínať kapacitu multiplexov na to aby šírili športové kanály v HD. Osobne si myslím že športových kanálov je tam priveľa. Radšej by mohli pridať napr. AMC, AXN, Discovery channel, Disney channel, National Geographic. Kto chce veľa športových kanálov a aj v HD tak na to je satelit, kablovka atď…

    2. Ale ja vidím. Vari slovensko nežije športom? Ale žije. Ja nie, mne je to jedno, ale doprial by som. Ak by:
      – vyradili tie vypchávky že Prima plus, barrandov family a veštiareň. Nebol barrandov náhodou zavedený len pre odchádzajúcu markízu? Už sú späť tak vyradiť.
      Vyradiť ale tiež markízu, dajto a doma. Namisto toho využiť kapacitu a dať vám aspoň jeden šport do HD. Pridať bitrate na ostatných kanáloch. A tiež preklopiť ČT do HD. Alebo Film+ do HD. Tie mazaniny, to je niečo otrasné. Normálne utrpenie to pozerať.

    3. Uz sme rozumeli, nemusite to iste pisat do toho isteho fora 4krat…

    4. To sa bude ešte meniť keď preklopia vysielače na DVBT2 -Hevc.Bude vraj viac HD obsahu.

  10. No čo Towercomáci zabudli ste si prehodit kalendár na apríl? Alebo polokonkurenciu ste už zneškodnili tak to máte v paži že?

    1. Možno, že sa rieši prekoordinácia na objekty TWC na ich TVP a to tvá nejaký čas…

      Alebo im ten prevod Protimonopólny úrad a Regulačný úrad nepovolili…

      A možno, je za tým niečo iné… ale oni nepovedia nič, všetko taja…

  11. barandov,prima plus okamžite vyradit važeny towercom nikto na tie tv žumpy nie je zvedavy

  12. Keď chcete hd programy, kúpte si satelit, tam toho máte tolko,/ak sa v tom vyznáte/, že sa môžete zblázniť.Očakávať hd športové programy v dvbt a ešte u nás? Veď to šírenie je určite drahšie ako na satelite.

  13. Dobre som čítal…..? že od 1.5.2018 mení VH1 programovú skladbu?Bude tam reality show?! Ide o verziu v Plustelke?Žeby opäť čas na prehodnotenie hudobného kanála v Plustelke?

Komentáre už nie sú povolené.