Reklama

AVIS preladil lokálny DVB-T vysielač v Piešťanoch

Diváci v okresnom meste Piešťany a jeho blízkom okolí môžu prijímať programy z lokálneho DVB-T vysielača Piešťany – Červená veža, ktorý doteraz šíri signál na 42. kanáli (642 MHz), po novom na 34. kanáli(578 MHz). Všetkým, ktorí boli v dosahu tohto vysielača, preto odporúčame spustiť automatické vyhľadávanie, prípadne manuálne vyhľadať 34. kanál (578 MHz), ktorý aktuálne tento vysielač využíva. Vysielač šíri signál aj naďalej v štandarde DVB-T.
Pokračovanie nižšie:


Ponuka lokálneho multiplexu zostala po zmene vysielacieho kanálu rovnaká. Naladiť je tak možné štyri televízny programy TV Noe, Šlágr TV, TV Karpaty a TV Vega. České programy TV Noe a Šlágr TV vysielajú v MPEG-4, zvyšné dva ešte v MPEG-2.

Piešťany – Červená veža 34. kanál (578 MHz), povolený výkon 1,2 kW
Programy: TV Noe, Šlágr TV, TV Karpaty a TV Vega
Prevádzkovateľ: AVIS

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A k. 42 ostane pre Plustelku? Alebo otočím anténu na maďarskú verejnoprávnu z Gyoru?

    1. A ako to bude s vysielačmi k.22 Hlohovec a k.49 Trnava? Tiež my bránia v cezhraničnom príjme.

    2. A čo ako, teraz vypneme všetky naše vysielače ? Pritom konkrétne v Piešťanoch český K49 nie je rušený a K22 má rovnaký obsah ako K28, ktorý tiež nie je rušený.

  2. http://piestanytv.sk/ako-si-naladit-tv-piestany – TV Piešťany na 34 kanáli ?

    1. to je televízia o sile jedného muža, nestíha (a ani nemôže stíhať) všetko naraz …

    2. tak mux vysiela tv karpaty, alebo piestany? byvam severne, ale z par rokov karpaty neprijimam – nie mojou vinou. antenu mam samozrejme horiontazlne, kedze teraz prijimam asi 40cz/sk nezakodovanych programov tak nemam dovod nieco menit. neviem o nikom kto by piestanske tv prijimal. neviem preco zmenili sposob vysielania kedze z javoriny ide vsetko aj na horizontalnu antenu.

Komentáre už nie sú povolené.