Reklama

Skylink: Päť hudobných kanálov sa presúva na novú frekvenciu

Zákazníkov satelitnej platformy Skylink čaká v najbližších dňoch ďalšie prelaďovanie. Na nové parametre sa presúvajú hudobné kanály MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 a VH1 Classic, ktoré sú šírené z orbitálnej pozície Astra 19,2°E.
Pokračovanie nižšie:


Upozorňujeme zákazníkov Skylinku s programovými balíčkami Multi, Kombi, Flexi 10 alebo Komplet, že dňa 20. 3. 2018 začnú hudobné programy MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 a VH1 Classic vysielať na novej frekvencii s novými parametrami pre naladenie,“ informuje prevádzkovateľ platformy Skylink, luxemburská spoločnosť M7 Group.

Zákazníci majú čas na naladenie týchto programov do 28. 3. 2018, kedy bude ukončené ich vysielanie s pôvodnými parametrami. Doteraz boli šírené všetky programy na frekvencii 11 739 MHz.

Ladením sa nemusia zaoberať zákazníci, ktorých satelitný prijímač je vybavený funkciou FastScan (väčšina prijímačov Skylink READY) – všetky zmeny sa na takýchto prijímačoch vykonajú automaticky. Ostatní zákazníci musia tieto programy naladiť manuálne, podľa nižšie uvedených parametrov.

Nové technické parametre MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 a VH1 Classic:
Družica: Astra 1M (19.2°E)
Frekvencia: 11 973 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. čo píšeš skylinku, keď programy prevádzkuje Viacom … skylink sa len „pripája“ (alebo odpája, ako v prípade travel/food/fineliving)

    2. SD je v tomto prípade vo vyššej kvalite ako skylinkom prevádzkované HD.

  1. A asi opat bez pripojenia Caid 0d96. Vsak aby všetci co maju ICE karty mali dovod kupit novy prijimac.

Komentáre už nie sú povolené.