Reklama

Mobilná služba Skylink Live TV je dostupná zákazníkom v celej EÚ

Od 1. apríla sa môžu zákazníci televíznej platformy Skylink, zo Slovenska a Českej republiky, pripojiť k online službe Skylink Live TV na celom území Európskej únie, a to bez navýšenia ceny.

Služba internetovej televízie Skylink Live TV má v súčasnej dobe vyše 100 tisíc aktívnych užívateľov, ktorým umožňuje sledovať obľúbené programy aj na smartfóne, tablete alebo počítači, a to kdekoľvek na území domovskej zeme. Teraz sa však dostupnosť služby rozširuje na všetkých dvadsaťosem členských štátov EU, takže si slovenský predplatiteľ Skylinku môže pustiť obľúbený program aj na dovolenke v Chorvátsku alebo na pracovnej ceste v Nemecku. Z pohľadu užívateľa prebehne táto zmena automaticky a bez navýšenia predplatného či nutnosti aktivovania.
Pokračovanie nižšie:


O prenositeľnosti online služieb mimo domovskú zem, rozhodla Európska komisia v rámci usilovania sa o otvorenie telekomunikačného trhu. My toto opatrenie vítame a bezodkladne implementujeme,“ vysvetľuje Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group, ktorá platformu Skylink vlastní. „Veľmi nás teší, že si naši zákazníci môžu svoje obľúbené programy zobrať aj na cesty. Ide teda o ďalšie vylepšenie služby Skylink Live TV, ktorej programovú ponuku a funkcionalitu rozširujeme neustále.

Skylink Live TV je možné si stiahnuť ako bezplatnú aplikáciu pre operačné systémy iOS a Android, alebo sa k nej pripojiť cez webovú adresu livetv.skylink.sk . Služba je takisto dostupná aj v televízore so satelitným prijímačom Samsung EVO-S vybaveným dekódovacou kartou.

Stále najviac obľúbený je 7 denný archív väčšiny televíznych programov, navyše s možnosťou kedykoľvek sledovaný program zastaviť a opäť začať sledovať bez straty deja.Služba obsahuje taktiež rozšíreného programového sprievodcu a bezplatnú videotéku s dvesto titulmi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Len kedy boli všetky programy,ktore chitam na satelite.

Komentáre už nie sú povolené.