Reklama

Magio Sat pridáva päť nových HD kanálov a jeden v SD

Satelitný operátor Magio Sat obohatil vo štvrtok 1. marca 2018 svoju ponuku o celkovo šesť televíznych staníc, z toho päť je v HD kvalite. Predplatitelia získali prístup k novým HD programom Travel Channel HD, Prima Zoom HD, Prima Cool HD a Prima Max HD, ktoré nahradili v ponuke doterajšie SD verzie. Všetky nové HD programy sa nachádzajú v programovom rastri na rovnakých pozíciách, ako doterajšie programy v štandardnom rozlíšení.
Pokračovanie nižšie:


Úplnými novinkami v ponuke satelitnej služby od Telekomu sú programy Prima Love HD a m5. Český kanál sa nachádza v dodávaných prijímačoch na pozícii číslo 18, maďarský program na pozícii 135.

Všetky novinky sú súčasťou balíčka M, výnimkou je iba maďarský program m5, ktorý pridal operátor do prémiového balíčka Maďarský Extra. Okrem toho došlo od dnešného dňa aj k presunu filmového programu Film+ z balíka L do M.

Pokiaľ by sa nové HD programy ešte nenachádzali v programovom rastri dodávaného Magio boxu, odporúčame vypnúť prijímač s diaľkovým ovládaním aspoň na päť minút.

Kde nájdeme nové programy:
Prima Love HD pozícia 18
Prima Cool HD pozícia 20
Prima Max HD pozícia 21
Prima Zoom HD pozícia 81
Travel Channel HD pozícia 84
m5 pozícia 135

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. všetky kanaly som dnes zaznamenal na tv bez nutnosti reštartu magio boxu

  2. dobréééé ráno..ja to ešte nemám..už som vypol box aj na 5 minút aj reštartoval a nič….

    1. Ten by sa mal už aktualizovať aj pri prepínaní medzi Jednotkou a Dvojkou. Ak nie, daj výrobné nastavenia a všetko sa ti vymaže a nanovo nainštaluje.

Komentáre už nie sú povolené.