Reklama

Magio GO a DIGI GO bude možné využívať od apríla v celej EÚ

Zákazníci Telekomu a DIGI Slovakia budú môcť sledovať svoje obľúbené programy prostredníctvom mobilných služieb Magio GO a DIGI GO už nielen na území Slovenska, ale aj v ktoromkoľvek štáte z členských krajín Európskej Únie. Zmena platí od 1. apríla 2018 pre všetkých predplatiteľov služieb automaticky a bez navýšenia ceny.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci tak budú môcť uvedené služby využívať počas pobytu v zahraničí v týchto krajinách: Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Spojené kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska.

Obe mobilné služby si môže predplatiť ktokoľvek. Magio GO má dispozícii dva programové balíčky – Magio GO za 3,99 € a rozšírený Magio GO Premium za 5,99 € mesačne. Zákazníci Magio TV a Magio Sat môžu službu využívať bezplatne.

DIGI GO má iba jeden balíček. Cena začína už na 2,5 € mesačne. Zavisí od dĺžky predplatného, minimálne si však službu môžu záujemcovia predplatiť na 3 mesiace, kedy zaplatia 10 € (3,33 € mesačne), za 6 mesiacov 18 € (3 € mesačne) a za 12 mesiacov 30 € (2,50 € mesačne).

Obe služby môžu predplatitelia využívať na viacerých zariadeniach, ako PC, mobily a tablety. Magio Go je možné navyše sledovať aj na TV a to vďaka špeciálnemu Magio GO TV boxu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.