Reklama

ANTIK pridal do ponuky nový slovenský kanál Park TV a japonský NHK World

V ponuke vybraných televíznych služieb operátora ANTIK Telecom sa objavili začiatkom marca dva nové televízne kanály Park TV a NHK World HD. Naopak operátor vyradil z ponuky slovenský športový kanál 213.

Obe novinky môžu sledovať všetci predplatitelia IPTV služby Tango TV, ako aj ANTIK Sat. Pri satelitnej službe je však potrebný hybridný box priamo operátora. Program je totiž šírený cez internet.
Pokračovanie nižšie:


Park TV je nová slovenská televízia, ktorá odštartovala iba pred pár týždňami. ANTIK je vôbec prvým operátorom, ktorý tento nový program zaradil do ponuky. Park TV vysiela 24 hodín denne. Hlavní hrdinovia novej televízie sú zvieratá zo záchranných staníc, parkov a ZOO.

NHK World HD je medzinárodná verzia japonského kanálu, ktorá vysiela programy v anglickom jazyku so zameraním na japonskú kultúru a umenie. Vo vysielaní je tiež možné vidieť okrem iného aj dokumenty či spravodajstvo.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Od minulého víkendu prešla na Antik Sat moja mama. S ohľadom na jej vek je ponuka balíčka PRE ZAČIATOK dostačujúca. Momentálne (do konca marca) ponúka Antik všetky balíčky s perfektným bonusom. Zaplatil som 2-ročné predplatné a tretí rok som dostal grátis. Mesačne služba vychádza na necelých 70 centov. Nový prijímač sa tak zaplatí za necelé 2 roky (v porovnaní s balíčkom DIGITAL od firmy SKYLINK). Je však potrebné mať parabolu s priemerom aspoň 80 cm. Pre seba uvažujem o balíčku rodinná zábava, kde je okrem iného aj AMC, FILM+, FILM EUROPE a SPEKTRUM. Keby som to mal porovnať so SKYLINKOM, tak by som tento balík nazval ako FLEXI 4. Jeho cena je do konca mesiaca 3,95 EUR pri dvojročnom predplatnom. Antik má porovnateľnú kvalitu so SKYLINKOM pri HD rozlíšení. SD stanice sú o trochu slabšie, ale na menších obrazovkách to nemusí vadiť.

Komentáre už nie sú povolené.