Reklama

freeSAT: Viasat Explore vo februári pre všetkých

Všetci zákazníci satelitného operátora freeSAT môžu počas tohto mesiaca sledovať populárny dokumentárny kanál Viasat Explore, ktorý je štandardne súčasťou vyššie balíčka freeSAT plus HD. Promo vysielanie sa začína 1. a končí 28. februára 2018. Užívatelia dodávaných boxov priamo od UPC DTH nájdu stanicu na pozícii číslo 51, majitelia vlastných prijímačov si ju môžu naladiť z frekvencie 12 265 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Počas mesačnej ochutnávky si budú môcť pozrieť predplatitelia freeSATu niekoľko zaujímavých dokumentárnych programov, vrátane programu Únik a ďalších. Skupinka skúsených inžinierov ďaleko od civilizácie v katastrofickej situácii, z ktorej musí nájsť únikovú cestu. To je premiéra dobrodružného programu Únik (Escape). Protagonisti sa nachádzajú vo vraku a ich jedinou šancou dostať sa preč je postaviť z neho nové vozidlo. Bude to vzducholoď, lietadlo alebo auto na vzduchovom vankúši? Alebo niečo, čo doteraz nikto nevynašiel? To zistíte v piatich epizódach prvej série od 21. februára 2018.

Veľká rybárska súťaž (The Big Fish Off) je rybačka v najlepšej forme. Zábavná šou pre celú rodinu sa začína 19. februára. Sledovať môžete dvoch profesionálov a dve celebrity súperiacich v troch rybárskych disciplínach o honor najlepšieho rybára. Čaká vás nielen samotné vzrušenie zo zápasu s prírodou, ale aj krásne panorámy a šikovné rybárske tipy.

Zlatá horúčka ožíva v šou s názvom Austrálski zlatokopi (Aussie Gold Hunters). Desať úplne nových epizód predstaví súboj dvoch zlatokopeckých tímov a ponúkne aj pohľad do ich životov a ťažkých podmienok. Seriál, ktorý je kombináciou dokumentu, expedície a programu o životnom štýle, sa začína už 1. februára.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým ako sa stavajú najdlhšie tunely, najmodernejšie mrakodrapy, najrušnejšie metrá a najväčšie vojnové lode? Odpoveď už nehľadajte, nájdete ju na Viasat Explore. Výstavba obrov (Building Giants) sa začína v piatok 2. februára.

Technické parametre pre príjem Viasat Explore :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12265 MHz
Polarizácia: V
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: Viasat Explore
Provider: UPC Direct
Video formát: MPEG2
Kódovanie: 1815 (Nagravision),0B02 (Conax),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto)

PIDy:
Video PID: 0271
Audio PID: 0280
Audio stopy: 280 hun (Mpeg),281 cze (Mpeg),282 engron (Mpeg)
PCR PID: 0271
PMT PID: 0270
TSID: 0709
ONID: 1536
SID: 30904
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: 293 DVB ron

Mohlo by vás ešte zaujímať