Reklama

Telekom presúva Epic Drama HD do nižších balíkov, len dočasne

Aktualizované. Nový platený televízny kanál Epic Drama HD, ktorý odštartoval svoje vysielanie 14. decembra 2017, presúva Telekom po ani nie mesiaci dočasne do nižších balíkov. Prístup k programu tak získa na jeden mesiac viacej zákazníkov operátora. Zmena sa týka ako zákazníkov Magio TV, tak aj satelitnej služby Magio Sat. O presune programu do nižších balíkov nás informoval jeden z našich čitateľov.
Pokračovanie nižšie:


V Magio TV bol Epic Drama HD doteraz súčasťou balíčka Voľný čas, s účinnosťou od dnešného dňa je k dispozícii všetkým predplatiteľom dočasne od Základného balíčka. Prístup k programu budú teda mať všetci predplatitelia po dobu jedného mesiaca v rámci ochutnávky. Po ukončení promo vysielania sa vráti späť do pôvodného balíka.

Pôvodne sme informovali, že Telekom presúva program do nižšieho balíka natrvalo, táto informácia však nebola správna.

Ochutnávka Epic Drama platí aj pre zákazníkov Magio Sat.

Kanál Epic Drama odštartoval svoje vysielanie 14. decembra 2017. Cieľovou skupinou sú muži a ženy vo veku nad 25 rokov, fanúšikovia dramatického žánru, ktorí sa môžu tešiť na nepretržitý prístup k veľkolepým seriálovým titulom širokého žánrového spektra: zločin a záhady, adaptácia klasických literárnych diel, politika a moc, vojnové drámy, akčné a dobrodružné príbehy, skutočné historické udalosti a tiež svet fantázie. Väčšina ponúkaných titulov sú novinky natočené v posledných rokoch a viac ako 70% z nich ponúkne Epic Drama exkluzívne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekomáci zase ste bližšie k svojím platiacim zákazníkom, palec hore a len tak ďalej..Ešte vám nezmyselne v baliku VČ lieta Viasat HD, ten tam fakt nemá čo robiť aj keď pani Iveta (kontakt web) tvrdila, že to je lifestylový program-čo teda naozaj nieje tak snáď keď odbúrate takéto buggy presuniete Viasat HD tam kam naozaj patrí, vďaka

  2. Este by to chcelo prekopat cely raster. V ramci Mka zrusit vsetky tie mikrobalicky a dat vsety tv stanice pod Mko, Lko doplnit Tuki v HD. K vsetkym SD kanalom autoamaticky pridat ich HD verzie a rozpustit tych par stanic navyse v HD rodinny a HD sportovy do XL balicka.

Komentáre už nie sú povolené.