Reklama

Skylink uvažuje o zrušení jedného prémiového balíka

V cenníku satelitného operátora Skylink sa aktuálne nenachádza prémiový balíček Mixbox, ktorého súčasťou je šesť programov od SPI (FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Premium, FightBox HD, DocuBox HD, EroXXX HD). Okrem toho predplatitelia za mesačný poplatok 5,99 € získali aj prístup k internetovej videotéke FilmBox Live.
Pokračovanie nižšie:


Aj napriek tomu, že aktuálne platforma Mixbox neuvádza už na svojom webe, ako aj v propagačných materiáloch, o osude tohto prémiového balíčka ešte ale nie je definitívne rozhodnuté. „O ďalšom osude balíčka Mixbox práve rozhodujeme. Počítam, že behom pár týždňov sa situácia vyjasní a budeme o tom informovať,“ uviedol pre SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group.

Podľa našich zistení si zákazníci môžu zatiaľ balíček aktivovať cez zákaznícku zónu, prípadne u predajcu, no maximálne však na 3 mesiace. Na dlhšie obdobie si Mixbox predplatiť aktuálne nie je možné.

V prípade, ak by aj došlo k zrušeniu balíka Mixbox, programy od SPI by boli aj naďalej súčasťou ponuky Skylink. Operátor by ich zaradil do iného balíka.

Mixbox je súčasťou ponuky Skylinku od roku 2012. Najskôr stál balíček až 9,6 €, neskôr však došlo k zníženiu ceny na 4,9 €. Od minulého roku je dostupný za 5,9 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. To teda pôjde. Slížlink chce dvihnúť serpo až na úroveň najnižšieho balíčka, potom ľudí donúti buď prejsť na tento balíček, alebo odísť. Tento zámer je zrejmý už dávnejšie.

  1. A ja že chcú zrušiť serpo , navždy zadarmo ako to naslubovali

  2. To znamená, že zas idú dvíhať servisný poplatok. Ešte že som vlani dala Skylinku zbohom. Skylink toľko toho nasľuboval, základný balík bez poplatkov, ale skutok utek, len sa každý rok dvíhajú poplatky.

    1. Veď to je ich matematika, koľko ľudí odíde, toľko musia na zvýšenom SERPE za nich zacvakať ostatní…

  3. Pre mňa nech dvíhajú servisný poplatok,aj každý mesiac o 100 %,ja som dal Skylinku navždy zbohom.

  4. Som zvedavý že či po zrušení balíčka MixBox , pridajú tie stanice do balíčka Smart, stačilo by FilmBox Plus a FilmBox Family ,a že či pridajú aj nový kanál ktorý pripravuje Česká Prima s názvom , Prima 8 ,(Zdroj parabola.cz) , a že či pridajú aj Eurosport 3 HD, Eurosport 4 HD a Eurosport 5 HD , počas ZOH 2018

    1. Asi ťažko,skôr Skylink pridá odpad Joj+2 a Markíza +2 a TA 3 +1,TV8 +1 a pod.

    2. Ostatne Filmboxy budu v baliku Kombi akoze nahrada za Travel a Fine Living, aby nikto nemohol povedat, ze pocet programov klesol ale cena zostala rovnaka. Takze Filmboxy z Mixboxu zaradia do Kombi.

  5. Aj ja som sa uz vykaslal na skylink.A som rad ze som to spravyl.

  6. ak odide prima so zvyskom programov z sk regionu, odide od tv operatorov nemale percento ludi, kedze za sk sr….ky ludia platit serpo,resp. pausal nebudu a skylink to vie velmi dobre, preto si myslim, ze poskladaju nejaky novy balicek do 5 eur – nieco, ako mixbox, aby nezacali ludia utekat a aby nahradili obsah, ktory odchodom tv z oboch regionov sa stratil, cim sa viac-menej serpo zrusi a zostane ten balicek

Komentáre už nie sú povolené.