Reklama

Skylink pridáva jeden nový program a tri v HD kvalite vyraďuje

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, zaradí do ponuky nový hudobný program C Music TV v SD kvalite a súčasný iConcerts v SD nahradí HD verziou. Naopak z ponuky vyradí Travel Channel HD, Food Network HD a Fine Living HD.
Pokračovanie nižšie:


Predplatitelia programových balíčkov Flexi 7, Multi HD a Komplet mali dodnes možnosť sledovať hudobný program iConcerts v štandardnom rozlíšení (SD). Od stredy 3. januára im bude k dispozícii už iba HD verzia, ktorá sa vráti do ponuky operátora po približne piatich rokoch. Na pôvodných parametroch iConcert SD sa objaví nový hudobný program C Music TV, ktorý bude súčasťou balíčkov Flexi 7, Multi HD a Komplet.

C Music TV prináša klasickú hudbu v modernom pojatí a svetových umelcov, ako ste ich doteraz nepoznali. Vychutnáte si najnovšie hudobné videá zo svetovej scény, klasickú a filmovú hudbu, rozhovory s umelcami, živé vystúpenia a reportáže zo zákulisia. Program vysiela 24 hodín denne v anglickom jazyku a bez reklám.

Oba nové programy nájdu užívatelia satelitných prijímačov so zapnutou funkciou FastScan na programových pozíciách 180 a 181. Technické parametre pre príjem prinášame na konci správy.

Vysielateľ programov Travel Channel HD, Food Network HD a Fine Living HD sa nedohodol s prevádzkovateľom satelitnej platformy Skylink, na pokračovaní distribúcie týchto programov, na satelite Astra 3B (23,5°E), a preto uvedené programy končia v ponuke operátora od 3. januára 2018. „Skylink aj naďalej pracuje na skvalitnení programovej ponuky a pripravuje zaradenie programov, ktoré by lepšie zodpovedali programovým preferenciám našich zákazníkov,“ uviedla M7 Group.

Technické parametre pre príjem C-Music CZ:
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12090 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: C-Music CZ
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 7301
Audio PID: 7302
Audio stopy: 7302 eng (Mpeg)
PCR PID: 7301
PMT PID: 7336
TSID: 3220
ONID: 0003
SID: 0782
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Technické parametre pre príjem iConcert HD:
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12032 MHz
Polarizácia: H
FEC: 9/10
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: QPSK
Názov: iConcert
Provider: MX1
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0624 (Irdeto),1817 (Nagravision),1818 (Nagravision),0100 (Seca),0500 (Viaccess),1867 (Nagravision)

PIDy:
Video PID: 0767
Audio PID: 0768
Audio stopy: 768 eng (Mpeg)
PCR PID: 0767
PMT PID: 0098
TSID: 3217
ONID: 0003
SID: 6102
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj Lenin tvrdil,že jeden krok vpred,dva kroky vzad je napredovanie.

  2. veľmi nás rozčarovalo , že ste vyradili pre nás najsledovanejšie programy Travel, FOOD, Fine Living…
    ešte, že sme nezaplatili na celý rok, ale len na mesiac …

  3. Minulý rok som skončil z Skylinkom,tento rok skončím z Plustelkou a stačia mi voľné programy z družíc Astra 23,5 a 19,2 plus voľné programy cez Dvb-t .

  4. …veľmi zlý krok !
    Skylink sa zbavuje najlepších programov v ponuke.
    Ja sa asi nedohodneme so Skylinkom.

  5. „Skylink aj naďalej pracuje na skvalitnení programovej ponuky a pripravuje zaradenie programov, ktoré by lepšie zodpovedali programovým preferenciám našich zákazníkov,“

    Nově zařadíme do nabídky kvalitní stanice Mudr TV, Kutil TV, Seznam TV a další totální capiny kromě dalších FTA stanic z 19,2E které již v minulosti a nadále postupně přidáváme do našich placených balíčků.

  6. A co 213 ? Ta ide v inych sat.televiziach napr.Digi, Magio, preco sa nevysiela na skylinku ked to je v programovej ponuke?!

    1. skajlink ma v programovej ponuke 213? pokial viem, tato stanica bola odjakziva FTA, ale skajlink si ju mozno dal do svojho reklamneho materialu, aby tam mali toho viacej, ja mam kdesi grabnutu aj ich uvodnu webstranku, ked nehorazne ponukali /ale iba v pripade dual konvertora/ aj stovky dalsich programov z astra 19….aj nemeckych fta samozrejme…..zavadzanie spotrebitela najhrubsieho zrna….
      a stym travel channelom ma fakt dojali, jeden z najlepsich kanalov spolu so spektrom a NG a discovery…sak co ine sa tam aj da uz pozerat….

  7. Vážení, tieto programy platili Skylinku za distrubúciu cez satelit Astra 3. Skylink to využil a púšťal tieto programy aj svojim abonentom v rámci plateného balíčka, de facto inkasoval z oboch strán. Ale Poliaci zrejme ponúkli výhodnejšie podmienky a tak všetky tri stanice prešli na satelit HotBird, a Skylink utrel hubu.

    1. Presne tak, M7 Group mala doteraz z týchto programov zisk lebo im zabezpečovala distribúciu. Inkasovala teda od predplatiteľov aj od vysielateľa. To ale skončilo. Len doplním, že vlastníkom týchto programov je Scripps Networks Interactive, ktorá vlastní od minulého roku aj poľskú TVN a preto nemajú dôvod platiť M7 Group keď majú vlastnú kapacitu na Hot Birde.

  8. To ma teda riadne skylink na***l! Travel chanel aj Food living siom pozerala rada a miesto toho ponpknu odpad. Ešte ani Epic drama nezaradili, zato inkasovať čoraz vyššiu sumu chcú. No, skončí predplatné kombi a asi pôdu do ri**.

    1. To urobite najlepsie my sme to vlani urobili a bolo to najlepsie rozhodnutie.Vsetky tieto stanice mam na Magiu a na Digi dnes daju Epic.Mna vlani nasral Sky link,ked zrusil Crime Investigation .

  9. Tento krok od Skylink má úplne sklamal a určite zmením poskytovateľa satelitných programov.

  10. My sme vlani zrusili dve karty od Sky linku a miesto som si dala Digi a cez optiku Magio a bolo to najlepsie rozhodnutie Sky link najlepsie stanice rusi a nic dobre nepridava.Co vie Sky link upravit to su poplatky smerom hore.Ked som im pravdu napisala tak ma na FB zablokovaly.

  11. Je nutné so skylinkom skončiť. Programová ponuka pre slovensko nie Je hodná sume ktorú si inkasujú !!

  12. neviete o nejakom podobnom programe, ako bol Travel Channel?

  13. Miesto Travel Chanel ktorý bol naozaj kvalitný , tam dávajú všelijaké lacné sračky , určite Sky Link nechce platiť tak sa nedohodli, ide to dole vodou , prejdem na digi.

  14. Toto boli dve moje najsledovanejšie stanice Travel Channel a Fine Living. Ich zrušenie ma totálne rozčúlilo. Škoda, že som zaplatil na pól roka dopredu. Potom kašlem na nich, dnes sú aj iné možnosti sledovania informácií. Iné ako dokumentárne stanice som aj tak nepozeral, pretože nebolo ani čo pozerať.

  15. Stále som hľadala kde mi zmizol Travel channel……som maximálne sklamaná…..

Komentáre už nie sú povolené.