Reklama

O2 získalo vysielacie práva na Ligu majstrov až do roku 2021

Operátor O2 získal vysielacie práva pre najslávnejšiu futbalovú súťaž sveta – Ligu majstrov UEFA a to pre sezóny 2018/2019, 2019/2020 a 2020/2021. Výhradné práva na kompletnú Ligu majstrov UEFA sa vzťahujú ako na český, tak aj slovenský trh. Pripomeňme, že doteraz vlastnil práva na Slovensku Telekom.
Pokračovanie nižšie:


V Českej republike ponúkne O2 prenosy na svojich vlastných športových kanáloch, ktoré sú súčasťou O2 televízie. Kde nájdu prenosy slovenskí športoví fanúšikovia, nie je aktuálne ešte známe. „Bližšie informácie o vysielaní Ligy majstrov UEFA na Slovensku budú zverejnené do začiatku nového ročníka,“ uvádza operátor.

O2 TV odvysiela v ČR od augusta 2018 z prestížnej UEFA Ligy majstrov všetky stretnutia iba na staniciach O2 TV Sport a O2 TV Futbal. Výhradné práva sa vzťahujú na zápasy v 4. predkole, v základných skupinách aj vo vyraďovacej fáze Ligy majstrov, vrátane samotného finále a Superpohára UEFA. V každej sezóne sa tak fanúšikovia iba v O2 TV dočkajú viac ako 140 priamych prenosov v osemnástich hracích týždňoch.

UEFA Champions league ponúka nepochybne ten najlepší a najžiadanejší obsah, ktorý možno na trhu získať. Sme pyšní na to, že práve túto cennú a významnú súťaž môžeme predplatiteľom O2 TV poskytnúť. Za veľké víťazstvo tiež považujeme, že sa vôbec prvýkrát podarilo zaistiť unikátnu dohodu o exkluzivite na všetky hracie dni. Kto chce sledovať kompletnú Ligu majstrov v nadchádzajúcom období, tak ju uvidí iba v O2 TV,“ oznámila Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

O2 TV bola pre UEFA Champions League kľúčovým partnerom na českom trhu počas posledných troch sezón. Preto nás veľmi potešilo, že sme teraz našu spoluprácu rozšírili nielen na všetky stretnutia, ale taktiež aj na slovenský trh, a to až do roku 2021. Futbaloví fanúšikovia v Česku a na Slovensku sa aj v ďalších ročníkoch dočkajú niekoľkých zaujímavých prenosov, ktorých kvalitu bude vytvárať moderné zázemie O2 TV,“ povedal uy-Laurent Epstein, marketingový riaditeľ UEFA.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekom uz nema love? O akoze chcu vysielat na Digi sportoch?

  2. jediná šanca O2 je sa s Telekomom dohodnúť ináč na tom prerobia meniť operátora kvôli pár zápasom bude mizivé percento

  3. Má to byť na O2TV sport /futbal,ale tie,ako som si overil u operátora,zatiaľ v slovenskej O2TV v ponuke nie sú.O2TV je viazaná na internet od O2.No čo spraví náš ružovučký Telekom so svojím DigiSport 5,ktorý bol na počiatku špeciálne vytvorený pre Ligu majstrov,asi tam opäť skončí nejaký tenis…

Komentáre už nie sú povolené.