Reklama

Nové HD kanály v ponuke Magio TV aj Magio Sat

Telekom opäť rozšíril ponuku HD kanálov v základnej ponuke svojej IPTV služby, kde nahradil štyri kanály v základných voliteľných balíkoch ich HD verziami. Zmena sa týka kanálov Ťuki TV, Animal Planet, Discovery Science a JOJ Cinema, ktoré boli doteraz dostupné len pre predplatiteľov prémiového balíčka HD Rodinný.
Pokračovanie nižšie:


Na viac HD obsahu v základe sa môžu tešiť aj zákazníci satelitnej služby. Do ponuky Magio Sat pribudnú od 1. februára 2018 až dva kanály v HD kvalite: Discovery Channel HD a Animal Planet HD, ktoré sú aktuálne dostupné predplatiteľom iba v štandardnom rozlíšení.

Kanál Viasat Epic Drama HD na mesiac zadarmo
Telekom zároveň dočasne bezplatne sprístupní exkluzívny kanál plný kvalitných seriálov s historickým zameraním. Viasat Epic Drama v HD budú môcť všetci zákazníci Magio IPTV aj Magio Sat sledovať zadarmo najbližší mesiac. V januári na kanáli nájdu napríklad seriály Restaurant, Špióni americkej revolúcie a mnohé ďalšie kvalitné tituly. Zákazníci Telekomu sa môžu tešiť aj na súťaž s Viasat Epic Drama o štvordňový výlet do Edinburgu pre dve osoby, ktorá odštartuje v najbližších týždňoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. @Erik-Nebojte sa v Rovnakom dátume teda 1.2 budú Discovery Channel HD a Animal Planet HD aj v Našej Ponuky

  1. s týmto produktom končím po 4-viazanostiach to zn. 8r. vernosti a žiadne zvýhodnenie ani len tie ovládacie box za ktoré platíme nie sú schopný zrušiť pladbu za ne daléj daléj sústavne pokračuju poruchy počas vysielania vyhováraju sa na zastaralú sieť a že daju optiku doteraz…takže čauuuu T.com…

    1. Ale je. Možno má možnosť prejsť na IPTV, káblovku, VoD/OTT služby ako Netflix a pod. Aj na satelite sa ešte niečo nájde – Antik sat, Flix… A to už ani nespomínam nelegálne spôsoby, aby som nikoho nenavádzal. Alebo bude čítať knihy a pozerať FTA DVB-T. Nejaké možnosti sú vždy. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.