Reklama

Magio Sat vyradil z ponuky dva programy v SD kvalite

Zákazníci satelitnej služby Magio Sat nenájdu od dnešného dňa v programom rastri maďarský kanál Ozone Network, ktorý sa nachádzal v dodávaných Magio boxoch na pozícii číslo 135. Sledovať nemôžu už ani slovenský športový kanál 213. Telekom vyradil oba programy z ponuky bez udania dôvodu, rovnako ako sesterská platforma DIGI TV.
Pokračovanie nižšie:


TV 213 sa síce ešte v rastri nachádza na pozícii 72, no zákazníci tam nájdu už len oznam, že kanál nie je od 4.1.2018 súčasťou ponuky.

Okrem toho došlo, po dnešnej aktualizácii programového rastra satelitnej služby, aj k vyradeniu športového kanálu DIGI Sport 3 v SD kvalite, ktorý bol v rastri zbytočne na predvoľbe číslo 63, nakoľko predplatitelia môžu sledovať tento slovenský športový kanál už niekoľko týždňov v HD kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ten Digi Sport 3 SD nebol v ponuke az tak uplne zbytocne, pretoze na nom pocas Ligy Majstrov isli priame prenosy, kym Digi Sport 3 HD vysielal v paralelnom case reprizy. Z dovodu, ze v ceskej Digi TV nemoze bezat LM a Digi Sport 3 HD je v ich programovom rastri. SD verzia bola pristupna len pre Slovensko. Teraz vo vyradovacej faze uz bude na prenosy stacit DS 4 a DS 5, preto to vyradenie.

    1. @hemendex-Teraz už bude môcť DIGI Sport spustiť počas tohto Roka v Auguste aj Nový kanál DIGI Sport 6 HD aspoň by naň vysielal ten tretí zápas 🙂

  2. Načo toľko športových programov pod značkou Digi Sport, veď nech už konečne spustia aj Digi Film 1 HD, Digi Film 2 HD,Digi Life HD, Digi World HD, Digi Music HD a Digi 24 HD,Mohli by kúpiť práva aj na Tipsport Hokejovú ligu a Futbalovú ligu Fortuna Liga, to by som dal na tén Digi Sport 3 HD A aj na ten nový Digi Sport 6 HD, nech má Skylink radosť, zúfalci, vyradili Travel Channel a náhrada bude čo? ďalšie porno? Vivid Red HD, fandil som im ale má veľmi sklamali, R.I.P Skylink, Asi si kúpim NC+ na,rok a budem mať pokoj

  3. Každý rozmazaný esdečkový balast čo sa vyradí je potešením, už len preto, že keď daná stanica disponuje HD mutáciiou, (čo je dnes už úplne bežné). To že si poskytovatelia odkladajú vypínanie SDčka, keď už majú zaradené aj HD mutácie si osobne vysvetľujem iba neschopnosťou..

    V tomto je priekopník Skylink, presný opak je Telekom, ktorý síce popridával tiež HDčka, ale to čo iní riešia týždne telekomáci roky-smutná realita.

    Potom majú ešte esá v rukáve, ak napr. chcete filmový balík to neznamená, že vám dajú filmové stanice do takéhoto balíka, omyl vážení, alebo chcete dokumenty? Áno majú taký balík, ale niektoré vám pre vaše potešnie dajú do iného, hlavne že sa plnia vrecká z pravidelných faktúr 😀 😛

Komentáre už nie sú povolené.