Reklama

Flix TV chce rozšíriť ponuku o programy, ktoré si vyberú diváci

Satelitná platforma Flix TV, ktorá využíva pre šírenie programov družicu Eutelsat 16A (16°E), chce pridať do svojej ponuky nové programy. O aké konkrétne pôjde, rozhodnú diváci v ankete. K prvým zmenám v programovom rastri má dôjsť pritom už vo februári 2018.
Pokračovanie nižšie:


Flix TV neustále pracuje na rozširovaní svojich služieb, aby boli spokojní ako súčasní, tak aj potenciálni klienti. Preto názor samotných divákov je pre Flix TV nesmierne dôležitý,“ uvádza operátor v tlačovej správe.

V tomto týždni spustil operátor anketu pod názvom „Váš názor je pre nás dôležitý, kde si diváci zvolia program, ktorý by radi sledovali. Na výber majú 16 programov rôznych žánrov (Nickelodeon, Cartoon Network, Boomerang, Nick Jr. Sport 5, Extreme Sports, Fishing&Hunting, Golf Channel, Viasat Nature, Investigation Discovery (IDX), Discovery Turbo Xtra (DTX), UP Network, AXN Black, FilmBox, AXN White a Epic Drama).

Okrem toho tiež diváci môžu rozhodnúť aký HD programy by radi sledovali v HD kvalite. Slovenskí zákazníci majú na výber zo štyroch programov (JOJ Plus HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD a Doma HD).

Ako sa diváci rozhodnú chce operátor zverejniť už budúci týždeň na sociálnej sieti. Nejde pritom o prvú takúto aktivitu platformy. Prvú anketu mala Flix TV už v minulom roku, kedy vyhrala Prima MAX, následne bol tento program zaradený do ponuky.

Súčasťou Flix TV je takmer sto televíznych programov z toho 29 je v HD kvalite. Väčšina staníc vysiela už v novom kodeku HEVC a je kódovaná systémom Conax.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.