Reklama

DIGI TV: Epic Drama teraz pre všetkých, čoskoro pribudnú ďalšie HD stanice

Nový televízny kanál Viasat Epic Drama HD, ktorý pridala vo štvrtok 4. januára do svojej ponuky satelitná platforma DIGI TV, môžu sledovať aktuálne všetci zákazníci. Operátor sa rozhodol sprístupniť novinku zákazníkom, v rámci ochutnávky, až do konca januára 2018. V programovom rastri sa nachádza na pozícii číslo 53. Bežne však Epic Drama budú môcť sledovať iba zákazníci s aktivovaným vyšším balíčkom Maxi.
Pokračovanie nižšie:


Kanál Epic Drama odštartoval svoje vysielanie 14. decembra 2017. Cieľovou skupinou sú muži a ženy vo veku nad 25 rokov, fanúšikovia dramatického žánru, ktorí sa môžu tešiť na nepretržitý prístup k veľkolepým seriálovým titulom širokého žánrového spektra: zločin a záhady, adaptácia klasických literárnych diel, politika a moc, vojnové drámy, akčné a dobrodružné príbehy, skutočné historické udalosti a tiež svet fantázie. Väčšina ponúkaných titulov sú novinky natočené v posledných rokoch a viac ako 70% z nich ponúkne Epic Drama exkluzívne.

Rozširovanie ponuky DIGI TV bude pokračovať aj vo februári, kedy chce operátor sprístupniť zákazníkom ďalšie HD programy. Konkrétne získajú predplatitelia prístup k populárnym programom Animal Planet a Discovery Channel vo vysokom rozlíšení, ktoré nahradia súčasné SD verzie. Presný termín pridania nových HD kanálov zatiaľ zverejnený nebol. „Oba kanály plánujeme migrovať z SD do HD začiatkom februára 2018,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja z DIGI Slovakia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ukradli ste temu, ako pozeram, iny portal o tom pisal uz pred mesiacom.

  2. #Redakcia-Niekto Znovu píše za mňa Odstraníte tento Komentár

  3. animal pla
    Animal Planet a Discovery Channel sledujem na Mágio SAT,musím plakať,pretože kvalita signálu je mizerná.

    1. #MIKI Nebojte sa Teba vydržať do Februára lebo v tedy Zaradí DIGI a Telekom Animal Planet HD a Discovery Channel HD

  4. A načo nejaké filmové ešte treba pridať aspoň 2 alebo 3 v HD kvalite

Komentáre už nie sú povolené.