Reklama

Mňam TV spustila vysielanie v HD kvalite

Spoločnosť S&P Broadcasting oznámila štart televíznej stanice Mňam TV vo vysokom rozlíšení. Od 6. decembra si diváci môžu vychutnať lifestylovú stanicu nielen o varení už aj v HD kvalite. HD vysielanie bude dostupné u vybraných slovenských a českých operátorov, ako Orange, Slovak Telekom, Martico, Nej TV, Poda, DWP, Grape SC či sledovanitv.cz a jeho dostupnosť sa bude ďalej rozširovať.
Pokračovanie nižšie:


Diváci si tak budú môcť užiť svoje relácie a taktiež bohatú vianočnú programovú ponuku v HD kvalite. Už čoskoro sa na obrazovkách Mňam TV objavia aj nové tváre. Charizmatická Angličanka Nigella Lawson, populárna Američanka Martha Stewart, autorka série populárnych kuchárskych knižiek Lorraine Pascale, sladká Sophie Dahl alebo Heston Blumenthal so svojou molekulárnou kuchyňou ponúknu prehliadku tých najlahodnejších receptov, ktoré zvládne divák pripraviť aj sám doma.

Spustiť televíznu stanicu Mňam TV v HD kvalite bol náš dlhodobý zámer. Pre distribútorov je dnes kľúčové ponúknuť divákom televízne stanice vo vysokom rozlíšení. A obzvlášť v oblasti varenia a gastronómie je kvalita obrazu dôležitá. Dobré jedlo musí vyzerať vždy perfektne a chutne. V HD kvalite chceme taktiež odštartovať aj plánovanú stanicu Kutil TV,“ hovorí Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. S touto vetou:
    „Pre distribútorov je dnes kľúčové ponúknuť divákom televízne stanice vo vysokom rozlíšení.“
    By mali zaspávať aj ostatní poskytovatelia a distribútori, aby hneď ráno vedeli, čo majú okamžite spraviť, a druhý krok aby sa im nezvyšovali náklady, okamžite vypnúť tie rozmazané zaostalé sdčka!!

    1. V prvom rade by sa mali zobudiť televízie … často je HD len logo, zvyšok obrazu je (no však si to pozrite). A druhá vec – radšej trochu „máznuté“ SD, ako upscalované HD plné artefaktov, typicky televízna tvorba 1970~1990, zrejme digitalizovaná a upscalovaná z magnetických nosičov, to je zrno ako zo slabého analógového signálu. (napr. teraz keď toto píšem, tak exceluje Dvojka HD (DVB-T aj Skylink)).

  2. #redakcia: máte info kedy akože Telekom ide pridať tú Mňam HD, čo spomínate v článku??
    vďaka

Komentáre už nie sú povolené.