Reklama

Viasat prezradil prvé tituly, ktoré ponúkne nový kanál Epic Drama

Mediálna spoločnosť Viasat World uzavrela zmluvu s nezávislou distribučnou televíznou, filmovou a digitálnou produkčnou spoločnosťou all3media international, na kúpu viac než 50 hodín dramatickej tvorby pre svoj pripravovaný kanál Epic Drama. Ten má odštartovať oficiálne vysielanie 14. decembra a podľa prevádzkovateľa ponúkne kvalitné nové seriály.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť all3media international je renomovaný producent a distribútor nezávislej televíznej tvorby a kľúčový partner spoločnosti  Viasat World pri naplňovaní programovej skladby kanálu Epic Drama najkvalitnejšími seriálmi,” uvádza Viasat World.

Medzi exkluzívnymi titulmi, ktoré chce svojim divákom Epic Drama ponúknuť má byť adaptácia medzinárodného bestselleru Jessie Burtonovej The Miniaturist, ďalej seriály ako Close to the Enemy, The Village či Miss Fisher’s Murder Mysteries.

Prvým operátorom, ktorý potvrdil zaradenie Epic Drama je DIGI TV. Kanál v HD kvalite zaradí do vyššieho balíka Maxi od nového roka 2018. Predpokladá sa však, že bude aj v Magio Sat a DIGI TV. Ostatní operátori, zatiaľ zaradenie programu nepotvrdili.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.