Reklama

Odštartovalo rádio Český rozhlas Zlín

Český rozhlas rozšíril svoje regionálne vysielanie v Zlínskom kraji vďaka novej stanici Český rozhlas Zlín, ktorá ponúkne okrem spravodajstva a publicistiky z uvedeného kraja aj relácie vlastnej tvorby.

Veríme, že Český rozhlas Zlín svojim pestrým programom osloví viacero nový poslucháčov z tohto kraja a stane sa rádiom, ktoré žije so svojimi poslucháčmi,“ uviedol riaditeľ Regionálneho vysielania ČRo Jan Menger.
Pokračovanie nižšie:


Rádio Zlín ponúkne nielen českú, ale aj slovenskú hudbu. Repertoár novej stanice ponúkne aj obľúbené relácie a magazíny, medzi ktoré patria napríklad „Morava krásná zem“, „Na Moravskou notu“ alebo „Blahopřání s písničkou“.

Český rozhlas Zlín odštartoval oficiálne 1. novembra 2017. Naladiť si ho môžu poslucháči zo štyroch FM vysielačov (Zlín – Tlustá hora 97.5 MHz, Uherské Hradiště – Jalubí 99.1 MHz, Uherský Brod – Černá hora 107.3 MHz a Vsetín – Bečevná 89,5 MHz). Vzhľadom k tomu, že ide o vysielače v blízkostí našich hraníc, predpokladáme, že ich signál doletí aj na Slovensko. Najzaujímavejším bude určite vysielač Zlín – Tlustá hora, ktorý šíri nové regionálne rádio s maximálnym povoleným výkonom 5,5 kW.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tie frekvencie fungovali aj doteraz bol na nich okruh ČRo Ostrava respetíve ČRo Brno…

    1. Kde jsi došel na to že tam před ČRo Zlín byl ČRo Ostrava?! Jedině ČRo Brno a je smutné že nevíš nic o kraji který ze svých obvodových hranic kraje nejvíce sousedí ze Slovenskem.

    2. Zlatko Zdenko na 89,5 MHz Vsetín bol predtým ČRo Ostrava je to uvedené aj v starších DX ročenkách

  2. „Rádio Zlín ponúkne nielen českú, ale aj slovenskú hudbu.“

    Ponúkne aj moravskú hudbu okrem českej a slovenskej!

Komentáre už nie sú povolené.