Reklama

Viasat World spustí v strednej a východnej Európe kanál Epic Drama

Vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy odštartuje už čoskoro nový televízny kanál Epic Drama so zameraním na najslávnejšie hrané seriály z celého sveta. Prevádzkovateľom bude mediálna spoločnosť Viasat World, ktorá má aktuálne vo svojom portfóliu 27 platených televíznych kanálov dostupných vo viac ako 50-tich krajinách, vrátane populárnych dokumentárnych programov Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature, ktoré veľmi dobre poznajú aj diváci u nás.
Pokračovanie nižšie:


Epic Drama odštartuje vysielanie 14. decembra 2017 a ponúkne viac ako 600 hodín veľkorozpočtových programov rôznych žánrov v HD kvalite. Navyše prevádzkovateľ sľubuje, že takmer všetky programy zaradené do vysielania nebudú staršie ako tri roky a z toho 70% má byť odvysielaná exkluzívne. Väčšina obsahu bude k dispozícii aj pre nelineárne vysielanie, aby si diváci mohli pozrieť svoje programy na rôznych platformách a zariadeniach.

Epic Drama bude najskôr k dispozícií na hlavných trhoch spoločnosti Viasat World vrátane Slovenska a Českej republiky, ako aj Bulharska, Bosny a Hercegoviny, Chorvátska, Estónska, Grécka, Maďarska, Lotyšska, Litvy, Mecedónska, Čiernej Hory, Poľska, Rumunska, Srbska, Slovinska, Turecka a Ukrajiny. Rozšírenie do ďalších krajín je naplánované v roku 2018.

Priaznivci modernej dramatickej tvorby sa môžu tešiť na veľkolepé seriály z celého žánrového spektra, vrátane detektívok, klasických literárnych, politických, historických, vojnových, akčných, dobrodružných, historicky podložených a fantastických príbehov,” uvádza Viasat World. “Programová skladba čerpá z ponuky najlepších a najpútavejších súčasných drám z rôznych kútov sveta, vrátane britskej, americkej, španielskej, francúzskej, talianskej, austrálskej a kanadskej produkcie.”

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vítam aspoň niečo nové na Sk-Cz trhu ,ale lepšie bude ak príde na trh konečne nová plnoformátová konkurencia pre Hnojku a Narkózu ktoré už majú latku postavenú dosť nízko pre nás . Ak dáva jeden veľké H tak aj druhý čo je smutné. Mám už plné zuby seriálov ako sú ružová záhrada atď..
    A čo určite chýba na Slovensku je poriadba spravodajská Tv v HD . TA3 už nieje to čo bola ako vieme . A síce čoskoro spustí HD ,ale má to háčik . Pítal som sa svojho poskyttovateľa služieb (UPC) či plánuje zaradenie tochto programu a odpoveď znela : Program TA 3 HD prozatím do nabídky zařazovat nebudeme. Programová společnost připravila nové komerční podmínky a ty nejsou akceptovatelné. Než bude dosaženo dohody, nebudeme provádět žádné velké změny.
    Mne osobne by stačilo ako má Euronews verziu ampre Hu/ De /UK a iné aj pre SK/CZ.

    1. Dúfajme, že Vašík urobí nejakú novú sledovateľnú TV ako bola v začiatkoch TV Angelika…

    2. Áno, toto som zachytil, TA 3 chce tiež vyberať poplatky za šírenie, ako Hnojka a Mrdkíza 😀 Asi si chlapci neuvedomili, že so sledovanosťou plus-mínus 1% je ich vydieračský potenciál niekde úplne inde, než u menovaných reklamných tiežtelevízií. Operátori nebudú mať najmenšie zábrany vyhodiť ich z ponuky a kpt. Tomtom takto stratí časť propagandistickej sily. Tak len smelo do toho! 😀 Inak operátorom to patrí, mali ich hneď od začiatku vyčleniť do extra platených balíčkov, lebo keď sa nechali vydierať raz, môžu čakať, že sa ich pokúsia vydierať ďalší. Česť výnimkám.

  2. Čo z toho keď unas v sbd Šaľa sú neschopní a nevedia pridať ani joj cinema nova sport2 či war svet vojen

    1. Obnovte si na streche STA-čku – spoločnú televíznu anténu a satelit a pridáte si čo chcete…

    2. Asi to tak bude najlepšie lebo už mám nato nervy 89kanalov ale najlepšie nie

  3. Od kedy je UPC pod českým velením tak pridávajú samé hovadiny typu Relax,Mnau , ktoré majú zadarmo a pod.
    Taký Film Europe ani náhodou.. to by už museli aj niečo platiť.
    TA3 HD by mala byť na Slovensku samozrejmosť. Ďalšia vec že TA3 nemôže očakávať peniaze za niečo čo šíri volne cez satelit.

Komentáre už nie sú povolené.