Reklama

TV1000 Russian Kino aj ako OTT služba

Viasat World dnes oznámil, že spustí internetovú a mobilnú verziu svojho úspešného televízneho programu TV1000 Russian Kino. Nová služba bude dostupná celosvetovo (okrem Ruska) od 24. októbra. Prístup k nej teda budú mať aj diváci na Slovensku.

TV1000 Russian Kino je najsledovanejší filmový kanál v Rusku. Vďaka OTT službe sa na výber ruskojazyčnej tvorby, od nezávislých a medzinárodne ocenených titulov, môžu tešiť rusky hovoriaci diváci v ďalších regiónoch. Pripomeňme, že len pred niekoľkými dňami zaradil tento program do ponuky aj Telekom (Magio TV).
Pokračovanie nižšie:


Nová služba má byť dostupná za priaznivú cenu. Aplikácia, ktorá bude k dispozícii ako pre zariadenia s operačným systémom Android, tak aj iOS, ponúkne široký výber najlepších filmov a televíznych programov. Z dostupných titulov, ktoré sú každý mesiac dopĺňané, si môže užívateľ zostaviť aj svoj vlastný program pre neskoršie sledovanie. Predplatitelia tiež môžu filmy komentovať, prípadne diskutovať o nich s priateľmi.

Medzi hlavné ťaháky pri spustení služby budú tituly:
• Romantická komédia režiséra Romana Karimova Have Fun, Vasya! (2017)
• Champions: Faster. Higher. Stronger (2016) podľa skutočných príbehov troch ruských olympijských víťazov.
• Novoročná komédia Jolki 5 (2016)
• Kitchen. The Last Battle (2017)
• Gogol: The Beginning (2017)

Spoločnosť Viasat World tiež oznámila, že kanál TV1000 Russian Kino môžu po novom sledovať aj zákazníci služby Amazon Prime vo Veľkej Británii a Nemecku. Od apríla je kanál súčasťou balíčka Sky Russian Pack v rámci služby Sky OnPrime TV a od júla je k dispozícii zákazníkom Virgin Media prostredníctvom aplikácie 2 Worldbox. Russian Kino je jedným zo siedmich filmových kanálov, ktoré spoločnosť Viasat World ponúka pod spoločnou značkou TV1000.

Mohlo by vás ešte zaujímať